Η Sarah Jessica Parker υιοθετεί την τάση των καρό στην τελευταία της εμφάνιση!

Η Sarah Jessica Parker ξέρει εδώ και χρόνια ποιο στιλ της ταιριάζει και κάθε της εμφάνιση είναι πάντα άκρως εντυπωσιακή. Η γνωστή ηθοποιός λατρεύει τα ρούχα γνωστών σχεδιαστών και τις τάσεις αλλά φροντίζει να τις υιοθετεί πάντα με το δικό της τρόπο και σύμφωνα με το στιλ που ήδη έχει. Στην καθημερινότητά της ντύνεται συνήθως πολύ απλά και επιλέγει πολλές φορές απλά τζιν

ή φόρμες, ειδικά όταν βγαίνει βόλτες με τα παιδάκια της. Στις πιο επίσημες εμφανίσεις της όμως δεν μπορεί καμία άλλη star να συναγωνιστεί το μοναδικό της στιλ!

Ο φωτογραφικός φακός την πέτυχε πριν λίγες ώρες στα γυρίσματα του Divorce και ήταν πολύ ωραία ντυμένη με καρό φόρεμα σε μπλε-πράσινο, καρό παλτό σε παρόμοιες αποχρώσεις και γκρι μπότες. Η ίδια χτένισε τα μαλλιά της σε πολύ χαλαρούς κυματισμούς και έβαψε έντονα τα μάτια της επιλέγοντας για το υπόλοιπο πρόσωπο φυσικό μακιγιάζ.

Ο συνδυασμός διαφορετικών καρό είναι μια τάση που είδαμε σε πολλά shows πασίγνωστων οίκων μόδας στις Εβδομάδες Μόδας σε όλο τον κόσμο. Οι σχεδιαστές προτείνουν να τολμήσεις αυτή την άνοιξη να κάνεις περίεργους συνδυασμούς και να φορέσεις διαφορετικά καρό σε ένα outfit.

Υπάρχουν δύο τρόποι για να ακολουθήσεις αυτή την τάση. Μπορείς είτε να επιλέξεις τελείως διαφορετικές αποχρώσεις καρό ή να διαλέξεις παρόμοια χρώματα όπως έκανε και η Sarah Jessica Parker στην εμφάνισή της.

Διαβάστε ακόμα: H Meghan Markle επαναφέρει μια παλιά τάση στη μόδα με τη νέα της εμφάνιση…

Keywords
Τυχαία Θέματα