H Rihanna μοιράζετε μαζί σας το μυστικό της για πλούσια χείλη!

Η Rihanna είναι το αγαπημένο μας beauty icon. Κάθε της εμφάνιση και μια έκπληξη. Τολμηρή και εκκεντρική χρησιμοποιεί τις πιο έντονες αποχρώσεις και τις πιο λαμπερές υφές σε χείλη, μάτια και επιδερμίδα.

Κι επειδή δεν της αρκούσε να επιλέγει προϊόντα από τα διάσημα brands αποφάσισε να δημιουργήσει ένα δικό της. Πρόκειται για το Fenty Beauty

by Rihanna που έχει κάνει θραύση από την πρώτη μέρα που κυκλοφόρησε.

Τα κραγιόν του brand είναι ήδη εμβληματικά χάρη στα χρώματα, το φινίρισμα αλλά και τη διάρκεια. Η Rihanna δεν έμεινε σ’ αυτό αφού είναι πλέον και beauty expert που σημαίνει πως δημιουργεί μόνη της τα εντυπωσιακά make up looks και αποκαλύπτει όλα της τα μυστικά και τρικ στο κανάλι της στο You Tube αλλά και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Στο τελευταίο video δείχνει στις θαυμάστριές της το μυστικό για πλούσια χείλη με super λάμψη. Αρχικά απλώνει σε όλη την επιφάνεια των χειλιών της το Stunna Lip Paint και από πάνω εφαρμόζει το Mini Gloss Bomb.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη badgalriri (@badgalriri) στις 15 Οκτ, 2020 στις 6:01 μμ PDT

Και όπως βλέπετε και εσείς το αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από τέλειο και εντυπωσιακό ανταποκρίνεται χωρίς καμία αμφιβολία στις αυξημένες προσδοκίες μας -δεν περιμέναμε άλλωστε και κάτι λιγότερο από την αγαπημένη μας, Rihanna.

Το μόνο που μένει λοιπόν είναι να αποκτήσετε τα συγκεκριμένα προ ιόντα και να τα εφαρμόσετε στα δικά σας χείλη.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Σήμερα θα καθαρίσετε τα σφουγγαράκια του μακιγιάζ με προϊόντα που υπάρχουν στην κουζίνα σας!

Σήμερα που έχετε χρόνο θα μάθετε να φτιάχνετε τον ωραιότερο κότσο με διπλές πλεξούδες (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα