Το νέο χρώμα στα μαλλιά της Ivanka Trump θα σας θυμίσει πολλά

Η Ivanka Trump όπως και η Melania είναι κομψές και με τέλειο beauty look σε αντίθεση με τον Donald που παραμένει πιστός στο εμβληματικό του hairstyle.

Η Ivanka μάλιστα το περασμένο φθινόπωρο θυσίασε τα μακριά της μαλλιά για χάρη της μεγαλύτερης τάσης των τελευταίων χρόνων. Τα έκοψε σε ένα chic lob που ταιριάζει με τον “τίτλο” της αλλά και το προφίλ της σοβαρής συζύγου και κόρης του πλανητάρχη. Κράτησε σταθερά το icy blonde και τη χωρίστρα στη μέση και το sleek χτένισμα.

Στην

τελευταία της εμφάνιση όμως έκανε τη μεγάλη έκπληξη. Για την ακρίβεια, χθες ήταν καλεσμένη σε εκδήλωση στην Washington και η αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της εντυπωσίασε τόσο τις γυναίκες που βρέθηκαν στο event όσο κι εμάς.

Πρόκειται για ένα 00’s throwback, εντυπωσιακό. Η Ivanka εμφανίστηκε με καστανά και ξανθά highlights. Ο προσωπικός της κομμωτής το δημιούργησε με την foil-striped τεχνική που ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής πίσω στα 00’s.

Photo: Chip Somodevilla/Getty Images/Ideal Image

Και για να μιλήσουμε στη γλώσσα μας είναι οι ανταύγειες με τα αλουμινόχαρτα. Οι φαρδιές, εκείνες που ξεχώριζαν και δημιουργούσαν έντονη αντίθεση με το χρώμα της βάσης. 

Photo: Chip Somodevilla/Getty Images/Ideal Image

Η αλήθεια είναι πως η Ivanka από τη στιγμή που πάτησε το πόδι της στον Λευκό Οίκο προσπάθησε να είναι διακριτική όσο αφορά το look της, υποστηρίζοντας με αυτό τον τρόπο τη θέση της ως κόρη του Πλανητάρχη. Η απόφαση να κόψει τα μαλλιά της ήταν μεν έκπληξη αλλά αναμενόμενο αφού το lob είναι σεμνό και κομψό. 

Λέγεται πως κάθε αλλαγή, όσο αφορά το beauty look, είναι μελετημένη από τους επικοινωνιολόγους που έχει στο πλάι της. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Το πολύ ανοιχτό ξανθό χρώμα που θυμίζει California girls είναι ανάλαφρο και δεν ταιριάζει στο νέο της προφίλ σε αντίθεση με το πιο σκούρο που είναι “ήσυχο” και αποδεκτό από τη συντηρητική Αμερικανική κοινωνία και κυρίως από τους υποστηρικτές του πατέρα της. Ίσως στη συνέχεια τη δούμε και καστανή.

Κεντρική photo: Ron Jenkins/Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε ακόμη:

Άγιος Βαλεντίνος: Σήμερα θα φορέσετε το κόκκινο κραγιόν σας όπως τα fashion girls στη Νέα Υόρκη!

Τα hair color trends της Άνοιξης που μπορείτε να αποκτήσετε από τώρα

Keywords
Τυχαία Θέματα