Η Ashley Benson υιοθέτησε μέσα σε λίγες μέρες δύο διαφορετικά 70’s hair looks και θέλουμε να μας πείτε ποιο σας αρέσει περισσότερο

Τα 70΄s beauty looks είναι μεγάλη τάση το φετινό χειμώνα και σύμφωνα με τους ειδικούς θα το δούμε πολύ και τους επόμενους μήνες. Οι celebrities το έχουν ήδη υιοθετήσει ακολουθώντας τις προτάσεις των beauty experts που ανέκαθεν το λάτρευαν. Η Ashley Benson μάλιστα τόλμησε να ακολουθήσει την τάση και μάλιστα σε δύο διαφορετικές εκδοχές.  

Η Benson τον τελευταίο καιρό πειραματίζεται με το χρώμα

στα μαλλιά της και όλες οι αλλαγές τις ταιριάζουν τέλεια. Πριν από λίγες μέρες όμως αποφάσισε να αλλάξει και το μήκος των μαλλιών της.

Αρχικά την είδαμε στην παρουσίαση της Longchamp με ένα caramel ombre lob που λατρέψαμε. Το συνδύασε με ένα camel suede crop top και παντελόνι που ταίριαζαν τέλεια με το hail look της.

Photo: Dimitrios Kambouris/Getty Images/Ideal Image

Η μεγάλη έκπληξη όμως ήρθε λίγο μετά. Εμφανίστηκε στην πρώτη σειρά του show του Michael Kors στη Νέα Υόρκη με μακριά και sleek μαλλιά που μας θύμιζε τη Cher. Φυσικά πρόκειται για extensions. Υπεύθυνος και για τα δύο looks είναι ο προσωπικός της hairstylist Joseph Maine.

Photo: Raymond Hall/Getty Images/Ideal Image

Η Benson έχει σκοπό να βρεθεί και στις υπόλοιπες εβδομάδες μόδας και ανυπομονούμε να δούμε αν θα έχει σε κάθε πόλη και διαφορετικά looks.

Κεντρική photo: Amy Sussman/Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε ακόμη:

Τα hair color trends της Άνοιξης που μπορείτε να αποκτήσετε από τώρα

To grunge επιστρέφει δυναμικά με μια λεπτομέρεια στα νύχια που θα σας κάνει να τα χάσετε

Keywords
Τυχαία Θέματα