Το νέο άρωμα του Michael Kors έχει ένα κρυμμένο μήνυμα!

Με το που κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Michael Kors ετοιμάζει νέο άρωμα, ξέσπασε ένα παγκόσμιο wave ανυπομονησίας από τις fans του διάσημου σχεδιαστή ο οποίος έχει αφήσει τη δικιά του σφραγίδα και στον χώρο της αρωματοποιίας.

“Όλη μου η καριέρα είναι αφιερωμένη στις γυναίκες, στο να αισθάνονται γεμάτες αυτοπεποίθηση, δυνατές και όμορφες, να αγαπάνε και να φροντίζουν τον εαυτό τους. Το άρωμα Michael Kors

Gorgeous! ενσαρκώνει όλα αυτά που θέλω να νιώθει μια γυναίκα, είναι μια έκρηξη αισιοδοξίας και αυτοπεποίθησης”, είπε ο designer και πράγματι, πρόκειται για ένα ελιξίριο που αποπνέει θηλυκότητα, αυτοπεποίθηση, ζωντάνια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michael Kors (@michaelkors)

Επαναπροσδιορίζοντας ένα κλασσικό, πλούσιο μπουκέτο από λευκά άνθη με έναν απόλυτα μοντέρνο τρόπο, το Michael Kors Gorgeous! ζωντανεύει μέσα από μια μοναδική, απροσδόκητη σύνθεση, ενισχύεται από νότες καπνού και κορυφώνεται σε ένα ξυλώδες φινάλε.

Πολυτελείς νότες από γιασεμί sambac, σοφιστικέ υάκινθο, απαλό ylang ylang και άνθη πορτοκαλιάς δημιουργούν μια φωτεινή κορυφή, ενώ απροσδόκητες νότες καπνού τυλίγουν αυτό το μπουκέτο από λευκά λουλούδια σε μια προκλητική ζεστασιά.

Όσο για το μπουκάλι του, εκεί θέλησε να κρύψει το μήνυμά του προς τις γυναίκες ο Michael Kors: “Λατρεύω που κάθε φορά που βγάζεις το καπάκι του, αποκαλύπτεται ένα μικρό “Hello, Gorgeous!” μήνυμα, κρυμμένο στο λαιμό του”, είπε ο ίδιος και πρόσθεσε: “Το μπουκάλι του αρώματος είναι εμπνευσμένο από τη μοντέρνα αρχιτεκτονική και την έννοια της διαχρονικότητας”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michael Kors (@michaelkors)

“Μου αρέσει αυτή η δυαδικότητα της θηλυκότητας και της δύναμης που συναντάς σε αυτό το άρωμα”, είπε η Sara Sampaio που πρωταγωνιστεί στην καμπάνια του Gorgeous!. “Συχνά αυτές οι δύο μοιάζουν με αντίθετες δυνάμεις όμως στην πραγματικότητα, όπως κάθε γυναίκα μπορεί να επιβεβαιώσει, πηγαίνουν χέρι χέρι, και αυτό ακριβώς εκφράζει με υπέροχο τρόπο αυτό το άρωμα”, συμπλήρωσε το διάσημο μοντέλο.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Ψάχνεις τρόπο να μακρύνεις γρήγορα τα μαλλιά σου; Η Adriana Lima υποστηρίζει ότι τον έχει βρει!

Η Hailey Bieber αποκάλυψε το αγαπημένο της προϊόν ντεμακιγιάζ (μέχρι στιγμής)

Το μεγάλο skincare λάθος της Kristin Cavallari

Keywords
Τυχαία Θέματα