Selfcare Sunday: 5 top υφασμάτινες μάσκες για το Κυριακάτικο beauté σου!

Επιτέλους μετράμε αντίστροφα για την χαλάρωση του lockdown και την επιστροφή σε μια κάποια “κανονικότητα”, αυτό όμως δεν σημαίνει πως τώρα που δεν είμαστε υποχρεωμένες να μένουμε σπίτι, θα αρχίσουμε να παραμελούμε τη φροντίδα της επιδερμίδας μας.

Όσα μάθαμε για το selfcare αυτό το μεγάλο διάστημα του αναγκαστικού εγκλεισμού, και όσες καλές συνήθειες υιοθετήσαμε, ας μην τις ξεχάσουμε τώρα που υπάρχει ζωή και εκτός των τεσσάρων τοίχων του σπιτιού μας.

Με

αφορμή τη selfie που ανέβασε στο Instagram η January Jones την προηγούμενη Κυριακή, στη Γιορτή της Μητέρας, όπου τη βλέπουμε να χαλαρώνει στο μπάνιο της φορώντας και μία υφασμάτινη μάσκα προσώπου, σκεφτήκαμε να ετοιμάσουμε αυτό το θέμα-reminder πως αύριο είναι #selfcareSunday!

Μετά τις πρωινές βόλτες φυσικά, πάρε 15 λεπτά για την επιδερμίδα σου, φόρεσε την αγαπημένη σου υφασμάτινη μάσκα και χαλάρωσε καθώς η συμπυκνωμένη σύνθεσή της προσφέρει στο πρόσωπό σου εντατική, στοχευμένη δράση.

Αν δεν έχεις αγαπημένη μέχρι στιγμής ή αν θέλεις να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό, σου προτείνουμε 5 εκπληκτικές υφασμάτινες μάσκες που θα απολαύσει η επιδερμίδα σου και θα το δεις στον καθρέφτη σου.

Τα μαγαζιά είναι ανοιχτά, προλαβαίνεις να κάνεις μια στάση για beauty ανεφοδιασμό!

Innisfree Fermented Soybean Soothing Mask

Ολοκαίνουρια άφιξη στην Ελλάδα, το διάσημο K-beauty brand φέρνει μαζί του μια φιλοσοφία που ισορροπεί τέλεια ανάμεσα στην αγάπη και το σεβασμό στη φύση, τις clean συνθέσεις και την αναζήτηση της εσωτερικής αρμονίας. Η συγκεκριμένη υφασμάτινη μάσκα ηρεμεί και ξεκουράζει την επιδερμίδα, είναι φτιαγμένη από βιοκυτταρίνη και είναι εμπλουτισμένη με ένα συμπύκνωμα που προέρχεται από ζύμωση φασολιών σόγιας (τα συστατικά που προέρχονται από ζύμωση – τα λεγόμενα fermented ingredients- είναι η τελευταία τάση στο skincare) με ενισχυμένη αντιοξειδωτική δράση. Σε συνδυασμό με την πανθενόλη που περιέχει, προσφέρει μια ανακουφιστική, δροσερή αγκαλιά στο πρόσωπο, επαναφέρει την ηρεμία και τη φυσική φωτεινότητά του (αποκλειστικά στo www.sephora.gr)

Estée Lauder Advanced Night Repair Concentrated Recovery PowerFoil Mask

Αυτή η πρωτοποριακή, εβδομαδιαία μάσκα υψηλής απόδοσης, από λεπτό φύλλο αλουμινίου, δημιουργεί μια ασπίδα προστασίας που επιτρέπει στις πανίσχυρες τεχνολογίες της σειράς Advanced Night Repair να εισχωρήσουν στην επιδερμίδα και να την τροφοδοτήσουν με τα πολύτιμα συστατικά τους. Περιέχει διπλή ποσότητα υαλουρονικού οξέος, αυτού του πανίσχυρου μαγνήτη που πρωταγωνιστεί στον best selling, ομώνυμο ορό, καθώς και τις κορυφαίες τεχνολογίες ChronoluxCB της Estee Lauder, που επιδιορθώνουντις φθορές στα κύτταρα και προσφέρουν άμεση, βαθιά αναζωογόνηση.

Lancôme Renergie Multi-Lift Ultra Double Wrapping Anti-Aging Moisturizing Face Mask

Πρωτοποριακή αντιγηραντική μάσκα προσώπου, ειδικά σχεδιασμένη με δύο φύλλα: το εξωτερικό, μεταφέρει τα ενεργά συστατικά στην επιδερμίδα, το εσωτερικό (φτιαγμένο από ίνες βαμβακιού) συγκρατεί 20 γραμμάρια της αντιρυτιδικής κρέμας Renergie Multi-Lift Ultra που τροφοδοτούν άμεσα την επιδερμίδα. Μέσα σε λίγα λεπτά προσφέρει αποτέλεσμα σύσφιγξης, λάμψης και φρεσκάδας.

L’Oréal Paris Revitalift Filler Tissue Mask

Αυτή η εξαιρετικά λεπτή μάσκα από βαμβακερή ίνα, αποτέλεσμα κορυφαίας ιαπωνικής τεχνολογίας, αγκαλιάζει τέλεια το πρόσωπο, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να φτάσει ακόμα και στις πιο λεπτές γραμμές του προσώπου. Εμπλουτισμένη με συμπυκνωμένο Υαλουρονικό οξύ, αναπληρώνει άμεσα την υγρασία στην επιδερμίδα, “γεμίζει” τις λεπτές γραμμές εκ των έσω, χαρίζει όψη ορατά πιο φρέσκια, λεία και ξεκούραστη.

Sephora Collection Spirulina Face Mask

Με 95% συστατικά φυσικής προέλευσης, φτιαγμένη από ίνες που προέρχονται από ευκάλυπτο, αυτή η υφασμάτινη μάσκα προσώπου δίνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη σπιρουλίνα. Πλούσια σε μεταλλικά στοιχεία, βιταμίνες και πρωτείνες, προσφέρει ενυδάτωση ενώ ταυτόχρονα καταπολεμά τις επιπτώσεις τις ρύπανσης στην επιδερμίδα.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

Ψάχνεις τρόπο να μακρύνεις γρήγορα τα μαλλιά σου; Η Adriana Lima υποστηρίζει ότι τον έχει βρει!

Η Hailey Bieber αποκάλυψε το αγαπημένο της προϊόν ντεμακιγιάζ (μέχρι στιγμής)

Safe in the city: 5 best by test αντηλιακές κρέμες πόλης!

Keywords
Τυχαία Θέματα