Δείτε όλες τις εμφανίσεις της Φαίης την εβδομάδα 10-14/5!

Αυτές είναι οι εμφανίσεις της Φαίης από την εβδομάδα που μας πέρασε μέσα από τον αέρα του Πρω1νού. Ποια ξεχώρισες; Δες τις όλες ξανά αναλυτικά και κατόπιν αποφάσισε ποια είναι η αγαπημένη σου.

Δευτέρα 10/5

Το τζιν σορτσάκι είναι από τα πιο αγαπημένα σας ρούχα. Σήμερα θα σας δείξουμε πως μπορείτε να το φορέσετε…. διαφορετικά για να πετύχετε ένα φρέσκο και super stylish αποτέλεσμα, αντιγράφοντας τη Φαίη μας και την εμφάνισή της στο Πρω1νό, την πρώτη ημέρα αυτής της εβδομάδας.

Συγκεκριμένα

καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο που φέρει την υπογραφή της εταιρείας μόδας, BSB που αποτελείται από ένα λευκό σακάκι, ένα μαύρο bra top και ένα μαύρο, τζιν, ψηλόμεσο σόρτς.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι μαύρα κοκάλινα γυαλιά ηλίου, MCM και μαύρα, ψηλοτάκουνα lace sandals, Kotsonas Shoes.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο eyeliner, οι σκιές σε γήινες αποχρώσεις και τα κατακόκκινα χείλη.

Τέλος, ο Στέφανος Βασιλάκης της έφτιαξε κυματιστά μαλλιά με χωρίστρα στη μέση και όγκο στην κορυφή.

Τρίτη 11/5

Η αλήθεια είναι πως σας έχουμε μιλήσει πολλές φορές για το jumpsuit, την ολόσωμη φόρμα δηλαδή που όλες σας θα πρέπει να έχετε στην γκαρνταρόμπα σας, αφού είναι βολική, άνετη και συνδυάζεται με τα περισσότερα αξεσουάρ σας.

Επιπλέον μπορεί να φορεθεί σε όλες τις περιστάσεις, καθημερινές και επίσημες -ναι, σε λίγο καιρό που θα χαλαρώσουν τα μέτρα θα έρθουν κι αυτές.

Σε αυτή έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή της στο Πρω1νό, τη δεύτερη ημέρα αυτής της εβδομάδας.

Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με μια δημιουργία που φέρει την υπογραφή της εταιρείας μόδας, Desiree Fashion, μια ολόσωμη πλεκτή μεταλλική φόρμα, σε μπεζ χρώμα, με ρυθμιζόμενες λεπτές τιράντες, ανοιχτή πλάτη, ζώνη στην μέση και κλείσιμο με φερμουάρ στο πίσω μέρος,.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι διάφανα, ψηλοτάκουνα πέδιλα, σε ροζ δέρμα, Dukas.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο eyeliner, οι σκιές σε γήινες αποχρώσεις και τα ροζ /μοβ χείλη.

Τέλος, ο Στέφανος Βασιλάκης της έφτιαξε μισή french πλεξούδα που κατέληγε σε ένα χαμηλό pony tail, όγκο στην κορυφή και χωρίστρα στη μέση.

Τετάρτη 12/5

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για την πιο άνετη, βολική και σικ μπλούζα της σεζόν, που δεν είναι άλλη από την τουνίκ. Μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως το βράδυ, στο γραφείο, στη βόλτα, ακόμα και στην παραλία πάνω από το μαγιό σας και να συνδυαστεί με τα περισσότερα ρούχα και αξεσουάρ σας.

Σε αυτή έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή της στο Πρω1νό, την τρίτη ημέρα αυτής της εβδομάδας.

Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο που φέρει την υπογραφή της εταιρείας μόδας, BSB, που αποτελείται από μία κοντομάνικη ημιδιάφανη τουνίκ μπλούζα με λαιμόκοψη σε σχήμα V και ένα ψηλόμεσο παντελόνι με μικρά ανοίγματα στο τελείωμα.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με μια καφέ ζώνη από προσωπική συλλογή και ένα ζευγάρι καφέ, δερμάτινα πέδιλα,  Castor.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο eyeliner, οι σκιές σε γήινες αποχρώσεις και τα ροζ /μοβ χείλη.

Τέλος, ο Στέφανος Βασιλάκης της έφτιαξε κυματιστά μαλλιά με χωρίστρα στη μέση και όγκο στην κορυφή.

Πέμπτη 13/5

Δεν υπάρχει κάτι πιο θηλυκό και έλεγκαντ από μια γυναίκα που φοράει ένα ανδρικό κοστούμι, τόσο στην καθημερινότητά της, όσο και σε επίσημες περιστάσεις -ναι, σύντομα θα έχετε την ευκαιρία να βρεθείτε σε πολλές από αυτές, αφού τα μέτρα θα αρχίσουν να χαλαρώνουν κι άλλο.

Σίγουρα έχετε αρκετά στη συλλογή σας -είναι άλλωστε κάτι που σας λέμε συχνά να κάνετε αφού είναι σούπερ διαχρονικά- όμως αυτή τη σεζόν σας προτείνουμε να επενδύσετε σε ένα ριγέ.

Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή της στο Πρω1νό, την τέταρτη ημέρα αυτής της εβδομάδας.

Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο που φέρει την υπογραφή της ελληνικής εταιρείας μόδας, Rococo, ένα λινό pin stripe κοστούμι που αποτελείται από ένα σταυρωτό σακάκι με μαύρα κουμπιά με δύο ανοίγματα στο πίσω μέρος και ένα παντελόνι σε γραμμή “Carrot” με πιέτες, λοξές τσέπες και ρεβέρ.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα μεταξωτό μαύρο τοπ, επίσης Rococo και ένα ζευγάρι δερμάτινα loafers, Gucci από προσωπική συλλογή.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο eyeliner, οι σκιές σε γήινες αποχρώσεις και τα ροζ /μοβ χείλη.

Τέλος, ο Στέφανος Βασιλάκης της έφτιαξε στα μαλλιά της ένα fake καρέ που έρχεται κατευθείαν από τα 40’s με βαγκ στο πλάι. Αν έχετε κι εσείς μακριά μαλλιά και θέλετε μια σούπερ ανανέωση χωρίς να επισκεφτείτε τον κομμωτή σας, τότε αυτή είναι η καλύτερη ιδέα.

Παρασκευή 14/5

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για το zebra print που χωρίς καμία αμφιβολία είναι από τα αγαπημένα σας. Μπορείτε να το φορέσετε από το πρωί έως το βράδυ σε όλες τις εμφανίσεις, είτε σε ένα μόνο κομμάτι, είτε κάνοντας ένα total look>

Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή της στο Πρω1νό, την πέμπτη ημέρα αυτής της εβδομάδας.

Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο με zebra print  που φέρει την υπογραφή της εταιρείας μόδας, C9 Cloud 9 by L, που αποτελείται από μια cropped μπλούζα με μακρύ μανίκι σε στυλ balloon με ελαστικές μανσέτες που δένει κάτω από το στήθος και μια maxi φούστα με πτυχές, ελαστική ζώνη μέσης και στις δύο πλευρές και φερμουάρ στο πίσω μέρος.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα animal print mules, Kotsonas Shoes

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο eyeliner, οι σκιές σε γήινες αποχρώσεις και τα ροζ /μοβ χείλη.

Τέλος, ο Στέφανος Βασιλάκης της έφτιαξε κυματιστά μαλλιά με χωρίστρα στη μέση, το απόλυτο καλοκαιρινό χτένισμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα