Το nail art που έχει γίνει viral στο Instagram είναι ότι πιο γλυκό έχετε δει φέτος το Καλοκαίρι!

Σχεδόν καθημερινά οι nail artists ανεβάζουν τη δουλειά τους στο Instagram με αποτέλεσμα να μας δίνουν ιδέες για το επόμενο μανικιούρ μας αλλά και γιατί είναι υπερήφανοι-ες για ότι δημιουργούν. Κάποια nail art είναι πραγματικά μικρέ, έργα τέχνης, κάποια άλλα είναι εντυπωσιακά και είναι κι εκείνα που σας προτείνουμε να αποφύγετε και να μην σκεφτείτε καν να αντιγράψετε.

Είναι όμως και οι φορές που ένα nail art

γίνεται viral μιας και είναι τόσο πρωτότυπο, vintage, ιδιαίτερο και υπέροχο. Οι ειδικοί εμπνέονται τόσο από τις τάσεις τις σεζόν όσο και από την καθημερινότητα τους. Παράλληλα το αποτέλεσμα έχει να κάνει και με τη γυναίκα που έχουν απέναντι τους και όταν πρόκειται για επώνυμη η έμπνευση είναι μεγαλύτερη.

Φέτος το καλοκαίρι μάλιστα έχουμε δει τα απίθανα: Από μικρούς καρχαρίες ζωγραφισμένους στα νύχια μέχρι neon αποχρώσεις και jelly nails. Επανήλθε το french mani ενώ οι 80’s ιριδίζουσες και περλέ υφές έκαναν και πάλι την εμφάνιση τους. 

Το τελευταίο όμως viral nail art ονομάζεται hole-punch nails και είναι πραγματικά αξιολάτρευτο. Θυμάστε το εργαλείο που χρησιμοποιούσαμε στο σχολείο για να ανοίξουμε μικρές τρύπες στις σελίδες χαρτιού που τοποθετούσαμε στο ντοσιέ μας; Από αυτό ακριβώς προφανώς εμπνεύστηκε η nail artist, Britney Tokyo και έκανε μικρές τρυπούλες σε σχήμα καρδιάς στις άκρες των πολύ μακριών νυχιών. Και έχει γίνει στο Instagram μέγα θέμα συζήτησης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Britney TOKYO (@britneytokyo) στις 24 Ιούλ, 2019 στις 4:12 μμ PDT

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Britney TOKYO (@britneytokyo) στις 12 Ιούλ, 2019 στις 2:02 μμ PDT

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Britney TOKYO (@britneytokyo) στις 28 Ιούν, 2019 στις 10:02 πμ PDT

Η Tokyo μάλιστα δημιούργησε το απίθανο nail art στη Rita Ora και μάλιστα πάνω σε tie-dye βάση που είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends του φετινού καλοκαιριού, σε neon απόχρωση με glitter και τη χαρακτηριστική μικρή και χαριτωμένη τρύπα σε σχήμα καρδιάς να χαρίζει την τέλεια πινελιά του μανικιούρ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Britney TOKYO (@britneytokyo) στις 30 Ιούλ, 2019 στις 8:43 μμ PDT

Η Tokyo ονόμασε το nail art της Ora “tie-dye happy vibes” κι εμείς θα συμφωνήσουμε μαζί της αφού είναι ότι πιο χαρούμενο έχουμε δει το φετινό καλοκαίρι. Και όπως σχολίασε και η διάσημη τραγουδίστρια κάτω από τη φωτογραφία του εντυπωσιακού μανικιούρ της “Dont worry be happy”.

Διαβάστε ακόμη:

Τα πιο έξυπνα τρικ για την τέλεια, καλοκαιρινή αλογοουρά

Glow look: Ακολουθήστε το μυστικό της Emily Ratajkowski για λάμψη στην επιδερμίδα!

Keywords
Τυχαία Θέματα