Η Margot Robbie υιοθετεί δύο από τις top τάσεις της μόδας

Η Margot Robbie είναι μια από τις αγαπημένες μας celebrities τόσο επειδή μας αρέσει το υποκριτικό της ταλέντο όσο και το στιλ της. Η πανέμορφη σταρ μας εντυπωσιάζει με κάθε της εμφάνιση στο κόκκινο χαλί και ξέρει να υιοθετεί τις τελευταίες τάσεις της μόδας με μοναδικό και αξιοζήλευτο τρόπο. Αυτό έκανε και σε πρόσφατη εμφάνισή της στο Hollywood.

The Look

H Margot Robbie πήγε στην πρεμιέρα

της ταινίας Once Upon a Time στο Hollywood και περπάτησε στο κόκκινο χαλί με πολλή χάρη. Η ίδια επίλεξε να φορέσει ένα φανταστικό Oscar de la Renta φόρεμα σε πορτοκαλί απόχρωση. Η ηθοποιός συνδύασε το φόρεμά της με Chanel σκουλαρίκια, Edie Parker τσαντάκι σε χρυσό χρώμα και Tabitha Simmons χρυσά πέδιλα.

Τhe Trends

Oι τάσεις που υιοθέτησε και μας αρέσουν πολύ είναι δύο. Το χρώμα του φορέματός της που είναι αυτό που αποκαλούμε burnt orange και είναι πολύ δημοφιλές φέτος, αλλά και το εντυπωσιακό βαθύ ντεκολτέ στο φόρεμά της. Το συγκεκριμένο βαθύ κόψιμο στο μπούστο φοριέται τόσο σε επίσημα φορέματα όσο και σε πιο καθημερινά looks και το έχουν λατρέψει όλες οι fashionistas.

H Margot Robbie ολοκλήρωσε το look της με χαλαρό styling στα μαλλιά της και πορτοκαλί σκιά στα μάτια της που ταίριαζε τέλεια με το φόρεμά της. Το υπόλοιπο μακιγιάζ ήταν σε γήινους τόνους και απαλό, ενώ πρόσθεσε χρυσά σκουλαρίκια στα αυτιά για να τα συνδυάσει με το τσαντάκι και τα παπούτσια της.

Διαβάστε ακόμα: Yπέροχοι τρόποι για να συνδυάσεις τα καλοκαιρινά σου outfits! (VIDEO)- Δες το βίντεο και πάρε ιδέες για να κλέβεις πάντα τις εντυπώσεις με το στιλ σου!

15 εμφανίσεις της Bella Hadid που μπορείς να αντιγράψεις σήμερα!- Δες πώς να υιοθετήσεις κι εσύ τα υπέροχα look του πασίγνωστου μοντέλου

H πασίγνωστη fashion blogger Leonie Hanne μας δείχνει τα αγαπημένα της μαγιό- Ποια από αυτά φοριούνται πολύ φέτος το καλοκαίρι;

Keywords
Τυχαία Θέματα