Ζευγάρι της showbiz χώρισε έναν χρόνο μετά το γάμο του!

Πέρυσι απασχόλησαν τα Μέσα με τον γάμο τους και μάλιστα φωτογραφίες από την πιο ευτυχισμένη ημέρα του έρωτα τους, έκαναν τον γύρο του διαδικτύου.

Αναφερόμαστε στον Brody Jenner και την Kaitlyn Carter, οι οποίοι αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους έναν χρόνο μετά τον γάμο τους. Όπως έγινε γνωστό αποκλειστικά στο E!News, η Carter έχει φύγει από το σπίτι όπου έμεναν μαζί, καθώς ο χωρισμός είναι οριστικός.

Παρόλα αυτά, πηγή από το περιβάλλον τους αποκάλυψε πως οι σχέσεις τους είναι ιδιαίτερα καλές. «Σέβονται και αγαπάνε ο ένας τον άλλον και το διαζύγιο είναι η καλύτερη απόφαση

για τη σχέση τους!», δήλωσε στο E!News.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Brody Jenner, γιος της Caitlyn Jenner και η Kaitlyn Carter παντρεύτηκαν τον Ιούνιο του 2018. Μάλιστα, τότε προκλήθηκε μεγάλος ντόρος για το αν οι αδερφές του Brody, Kendall και Kylie Jenner θα βρίσκονταν στη λίστα με τους καλεσμένους. Όπως έγινε γνωστό αργότερα και χωρίς να επιβεβαιωθεί, οι δύο τους δεν βρέθηκαν στην τελετή αν και έλαβαν πρόσκληση.

Διαβάστε ακόμη:

Ελένη Φουρέιρα: “Δεν με απασχολεί το συντηρητικό κοινό”! 

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης περιγράφει την πρώτη του γνωριμία με τον Κώστα Γαβρά 

Η Ελένη Χατζίδου αποκαλύπτει τα πάντα για την εγκυμοσύνη της (VIDEO)- Mέσα από ένα βίντεο αποκαλύπτει μέχρι και το πότε γεννάει

Keywords
Τυχαία Θέματα