Το μυστικό των σταρ για λαμπερό δέρμα all over…

Πρέπει να το παραδεχτούμε! Είμαστε ακόμα στον πυρετό των Όσκαρ και του κόκκινου χαλιού. Είδαμε για ακόμα μία φορά απίθανα φορέματα και επιδερμίδες που έλαμπαν περισσότερο και από τα φλας των φωτογράφων. Θέλουμε εννοείται και τα δύο! Τα φορέματα δυστυχώς δεν μπορούμε να τα αποκτήσουμε εύκολα και… αν μπορούσαμε, πολύ πιθανόν να μην είχαμε που να τα φορέσουμε. Τις επιδερμίδες όμως…

Τις λαμπερές, μεταξένιες επιδερμίδες των σταρ

μπορούμε να τις έχουμε και μάλιστα πανεύκολα! Σου έχουμε μιλήσει για το Luxurious Sun Care Monoi Oil; Ώρα να μάθεις τα πάντα!

Είναι το πιο πολυτελές, μεταξένιο, ευωδιαστό λάδι σώματος που έχεις δοκιμάσει ποτέ και χαρίζει στο δέρμα λάμψη καλύτερη ακόμα και από εκείνη των σταρ! Περιέχει βλέπεις έλαιο μονόι από την Ταϊτή και βιταμίνη Ε και έτσι θρέφει το δέρμα ώστε να αποκτά την φυσική του λάμψη υγείας μακροπρόθεσμα. Είναι όμως ενισχυμένο και με ιριδίζοντα στοιχεία που πραγματικά κάνουν την επιδερμίδα να ακτινοβολεί άμεσα! Έχουμε λοιπόν ένα λάδι που φροντίζει για την υγεία του δέρματός σου αλλά και για την εμφάνισή του… τι έχεις λοιπόν να ζηλέψεις από το Hollywood; Μόνο τα φορέματα… σιγά το πράγμα!

Διάβασε ακόμα:

O makeup artist της Blake Lively χρησιμοποιεί το ρουζ εκεί που δεν πρέπει…

Η Τάμτα φόρεσε την τελευταία τάση στα χείλη της και έχουμε όλες τις λεπτομέρειες!

To pixie or not to pixie? Το αιώνιο ερώτημα των αγορίστικων μαλλιών μόλις έγινε λίγο… δυσκολότερο!

Keywords
Τυχαία Θέματα