Το επικό ξέσπασμα του Βασάλου που άφησε άφωνη τη Βαλαβάνη: “Τι άνθρωπο διάλεξα;”

Οι Διάσημου του Survivor 2018, ξέσπασαν σε κλάματα χθες, όταν ανακοινώθηκε από τον Σάκη Τανιμανίδη πως το έπαθλο θα ήταν επικοινωνία με τους δικούς τους ανθρώπους.

Το ότι δάκρυσαν, φαίνεται πως ενόχλησε τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ο οποίος είχε ένα επικό ξέσπασμα σήμερα, στην εκπομπή Survivor Πανόραμα. Χαρακτηριστικά ο personal trainer, είπε: «Εγώ νευρίασα. Είναι πολύ σπαστικό… Κλάματα, να φυσάμε τις μύτες μας… Άσε με μωρέ… Πάμε να παίξουμε, να κερδίσουμε, να το χαρούμε,

να δούμε και τα μηνύματα. Πρέπει να κλαίμε; Μετά λέτε γιατί χάνουμε από τους Τούρκους. Εμένα με βγάλανε μαμάκια επειδή χάρισα το αμάξι στη μητέρα μου. Εγώ δεν έκλαψα στο Survivor γιατί ήξερα ότι δεν πάω στον πόλεμο. Θα κάτσω πέντε μήνες σε ένα παιχνίδι, θα βγω και θα τους δω. Να κλαίω μέσα επειδή δεν τους βλέπω; Εγώ είχα δίπλα μου δύο αγόρια και κλαίγανε, είχα τον Πάνο και τον Ορέστη τον Κινέζο. Άκουγα κλάματα και μύτες να ρουφιούνται. Είναι πολύ σπαστικό να το ακούς. Τέλος πάντων, το γελοιοποιήσαμε το πράγμα».

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη άφωνη από τα όσα άκουσε, έσπευσε να του απαντήσει: «Τι άνθρωπο διάλεξα; Μόνο εσύ ήσουν αναίσθητος και δεν έκλαιγες. Όλη η ομάδα σου και η δική μας κλαίγαμε. Μόνο εσύ ήσουν αναίσθητος».

Διαβάστε ακόμη:

Γνωστός δημοσιογράφος ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του με το Epsilon και έστειλε το δικό του μήνυμα

Keywords
Τυχαία Θέματα