Το μυστικό των hairstylists για να μην ιδρώνετε όταν στεγνώνετε τα μαλλιά σας με το σεσουάρ!

Το Καλοκαίρι αποφεύγετε να χρησιμοποιείτε συσκευές θερμότητας και μεταξύ μας πολύ καλά κάνετε. Άλλωστε είναι αυτή η μαγική εποχή του χρόνου που επιβάλλεται το χτένισμα σας να είναι ανέμελο, απλό και cool και όχι στυλιζαρισμένο.

Αυτό βέβαια σημαίνει πως μπορείτε να φορέσετε το αγαπημένο σας μαντήλι αφού προηγουμένως έχετε μαζέψει τα μαλλιά σας σε αλογοουρά, πλεξούδα ή έναν χαμηλό κότσο. 

Υπάρχει όμως και η κατηγορία των γυναικών

που στεγνώνουν τα μαλλιά τους ή τα ισιώνουν. Αν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία εμείς σας καταλαβαίνουμε. Όπως επίσης γνωρίζουμε πόσο πολύ ζεσταίνεστε και ιδρώνετε κατά τη διάρκεια του στεγνώματος.

Γι’ αυτό και κάθε φορά προσπαθείτε να βρείτε τρόπους ώστε να το αποφύγετε όπως για παράδειγμα να έχετε κοντά σας τον ανεμιστήρα ή να κάθεστε κάτω από το air condition. Κανένα από τα δύο δεν είναι πρακτικό μιας και ο αέρας κάνει τα πράγματα ακόμα χειρότερα -ναι, πιστέψτε μας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Parrucchieri in Italia (@parrucchieri.in.italia) στις 5 Ιούν, 2020 στις 12:26 μμ PDT

Και κάπου εδώ έρχονται και πάλι οι hairstylists με το απίθανο μυστικό τους, να σας σώσουν. Έλαιο μέντας. Ναι, αυτή είναι η λύση. Βάλτε μια σταγόνα στον αυχένα σας και θα εκπλαγείτε.

Η μέντα περιέχει μενθόλη, ένα συστατικό που χαρίζει μια έντονη αίσθηση δροσιάς στο σώμα αφού έχει την ιδιότητα να διεγείρει τους υποδοχείς του κρύου στο σώμα.

Γιατί στον αυχένα; Επειδή είναι το σημείο που ρυθμίζει την θερμοκρασία ολόκληρου του σώματος. Την επόμενη φορά λοιπόν που θα στεγνώσετε τα μαλλιά σας ξέρετε τι πρέπει να κάνετε. Μια μικρή, μαγική κίνηση.

Διαβάστε ακόμη μερικά τέλεια θέματα σχετικά με την ομορφιά και την περιποίηση της επιδερμίδας σας:

Το αξεσουάρ μαλλιών που κάνει θραύση στο Instagram θα σας θυμίσει τα παιδικά σας χρόνια!

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν κάνετε αποτρίχωση με κλωστή στα φρύδια!

Keywords
Τυχαία Θέματα