Δεν φαντάζεστε ποιο τραγούδι γράφτηκε για τον Πάνο Κιάμο και τελικά το είπε ο Νίκος Οικονομόπουλος!

Συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και στη δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη παραχώρησε ο Άκης Δείξιμος με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του τραγουδιού. “‘Το κέντρο του κόσμου’ είναι ένα νέο τραγούδι που έγραψα μουσική εγώ και στίχους ο Νίκος Σαρρής και πιστεύω ότι θα αρέσει πάρα πολύ!”, αποκάλυψε.

Στη συνέχεια ο Άκης Δείξιμος έκανε γνωστό για πρώτη φορά πως το τραγούδι “Τώρα τι να το κάνω” το έγραψε για τον Πάνο Κιάμο και τελικά το είπε ο Νίκος Οικονομόπουλος. 

“Το “Τώρα τι να το κάνω” ήξερα ότι τη φράση “ Πέντε λεπτά σχεδόν πριν πεθάνω” ο τραγουδιστής που θα το πει, ο Νίκος Οικονομόπουλος,

δεν θα το έλεγε ποτέ, θα φώναζε ο κόσμος από κάτω. Το είχα γράψει για τον Πάνο Κιάμο, αλλά τελικά βρήκε το δρόμο του με τον Νίκο Οικονομόπουλο, ο οποίος φυσικά το απογείωσε!”, ανέφερε.

Όσο για το αν έδωσε σε κάποιον τραγούδι και μετά άλλαξε γνώμη, εξομολογήθηκε: “Μου έχει τύχει με έναν νεότερο τότε τραγουδιστή να γράψω ένα τραγούδι, το οποίο όταν το άκουσα είπα στον παραγωγό ότι δεν ακούγεται όμορφα, ότι δεν του ταιριάζει και θα ήθελα να αποσυρθεί από το cd”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Μαρία Μπέη: Αυτός είναι ο λόγος που δεν θα δήλωνε συμμετοχή στο GNTM! 

Η απάντηση του Δημήτρη Μπέλλου στη δήλωση της Μάρλεν Γρυντάκη ότι φλέρταρε με όλα τα κορίτσια του MasterChef!  

Ο καβγάς που δεν είδαμε ποτέ στο GNTM: “Της όρμηξε! Ήταν άσχημο, ήταν πολύ κακό” 

Keywords
Τυχαία Θέματα