Naya Rivera: Δείτε τι έδειξε η νεκροψία στη σορό της πρωταγωνίστριας του Glee

Η Naya Rivera είχε εξαφανιστεί στις (8/7) όταν πήγε για μπάνιο με τον γιο της, στη λίμνη Piru. Ο 4χρονος γιος της βρέθηκε ζωντανός πάνω στη βάρκα που είχε ενοικιάσει η ηθοποιός και αμέσως ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό της.

Δυστυχώς, τη Δευτέρα (13/7) η πρωταγωνίστρια του Glee ανασύρθηκε νεκρή από τη λίμνη μετά από τις εντατικές έρευνες που είχαν προηγηθεί. Το πτώμα της βρέθηκε κοντά στην επιφάνεια της λίμνης σε μια περιοχή, όπου είχαν χαθεί τα ίχνη της βάρκας και όπου το βάθος της λίμνης είναι 11 με 18 μέτρα και υπάρχει πυκνή υποθαλάσσια βλάστηση.

Η νεκροψία που διενεργήθηκε

στη σορό της Naya Rivera έδειξε πως πρόκειται για πνιγμό. Μάλιστα, δεν υπάρχουν ενδείξεις για χρήση ναρκωτικών ή αλκοόλ και ο θάνατός της καταχωρήθηκε ως δυστύχημα.

Στη σχετική έκθεση αναφέρεται μεταξύ άλλων: “Όλες οι συνθήκες και τα οπτικά χαρακτηριστικά υποδείκνυαν ότι η σορός άνηκε στη Naya Rivera και η ταυτότητά της επαληθεύτηκε με σύγκριση οδοντιατρικών αρχείων. Δεν υπάρχει καμία ένδειξη από την έρευνα ή την εξέταση, ότι ναρκωτικά ή αλκοόλ έπαιξαν ρόλο στον θάνατο της, αλλά δείγματα θα υποβληθούν για τοξικολογικές δοκιμές”.

Διαβάστε ακόμη:

Η Ελένη Τσολάκη ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον ΣΚΑΪ!

Δεν φαντάζεστε ποιο τραγούδι γράφτηκε για τον Πάνο Κιάμο και τελικά το είπε ο Νίκος Οικονομόπουλος!  

Μαρία Μπέη: Αυτός είναι ο λόγος που δεν θα δήλωνε συμμετοχή στο GNTM!

Keywords
Τυχαία Θέματα