Το μυστικό της Jennifer Lopez για τέλειες βλεφαρίδες που θα σας χρειαστεί απόψε

Τη Jennifer Lopez τη λατρεύουμε. Της έχουμε μεγάλη αδυναμία και τη θεωρούμε μία από τις πιο sexy celebrities ever. Εκτός από τα τέλεια μαλλιά της που αντιγράφουν πλέον και stars όπως η Emilia Clarke για παράδειγμα, εκείνο που θέλουμε να αντιγράφουμε όσο πιο πιστά γίνεται είναι το bronze make up look της  και κυρίως το smoky eye που έχει γίνει πλέον σήμα κατατεθέν

της. 

Υπεύθυνος για το μακιγιάζ της τόσο στις δημόσιες εμφανίσεις της όσο και στις περιοδείες της είναι ο make up artist Scott Barnes. Μαζί με τον hairstylist Chris Appleton βρίσκονται πάντα στο πλάι της JLo προκειμένου να της χαρίζουν τα υπέροχα beauty looks που κάνουν το γύρω του κόσμου μέσα σε λίγες ώρες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo) στις 11 Νοέ, 2019 στις 7:31 μμ PST

Και τώρα ο Scott Barnes έρχεται να αποκαλύψει όλες τις λεπτομέρειες για τις συγκλονιστικές βλεφαρίδες της που ολοκληρώνουν και αναβαθμίζουν ταυτόχρονα το eye make up look.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Scott Barnes (@scottbarnes68) στις 2 Δεκ, 2019 στις 4:39 μμ PST

Ο Barnes σε μια του δήλωση λέει τα πάντα: “Πιστεύω πως οι γυναίκες δεν καταλαβαίνουν την ποσότητα της μάσκαρα που απλώνουν στις βλεφαρίδες τους. Δεν γνωρίζουν ποια είναι η σωστή ώστε να αναδείξουν με τον καλύτερο τρόπο το βλέμμα τους. Επίσης έχουν μια δυσκολία στην εφαρμογή. Ο σωστότερος τρόπος είναι να ξεκινάτε την εφαρμογή από τις ρίζες της βλεφαρίδες και να επιμένετε στο συγκεκριμένο σημείο με μικρές κινήσεις μπροστά και πίσω. Αν θέλετε ένα ακόμη πιο έντονο αποτέλεσμα πιέστε με το βουρτσάκι τις μάσκαρα τις ρίζες. Στην Jennifer βέβαια χρησιμοποιώ και ψεύτικες βλεφαρίδες μικροσκοπικές μεν αλλά πολύ πυκνές. Αμέσως μετά και αφού εφαρμόσω τη μάσκαρα το αποτέλεσμα είναι στ’ αλήθεια έντονο και εντυπωσιακό”.

Τώρα λοιπόν που γνωρίζετε όλες τις λεπτομέρειες απόψε θα δημιουργήσετε ένα τέλειο, δραματικό eye make up look και την τελευταία πινελιά που ανήκει στη μάσκαρα θα γίνει ακολουθώντας τις συμβουλές του make up artist.

Φυσικά μπορείτε, εξαιρώντας τις ψεύτικες βλεφαρίδες, να ακολουθείτε τις οδηγίες του Barnes καθημερινά.

Διαβάστε ακόμη:

Τα δώρα που θα κάνετε και θα θέλατε να σας κάνουν φέτος τα Χριστούγεννα

H hairstylist της Ashley Graham αποκαλύπτει το μυστικό κατά του φριζαρίσματος

Keywords
Τυχαία Θέματα