Το wedding hair look της Hilary Duff είναι ότι πιο chic και πρέπει να το δείτε αν ντυθείτε νύφη μέσα στο Χειμώνα

H Hilary Duff το weekend που μας πέρασε παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Matt Coma σε μια απίθανη τελετή στο Los Angeles. Φόρεσε ένα ντραπέ νυφικό της Jenny Packman και ήταν κομψή και πανέμορφη. Εκείνο όμως που μας έκανε μεγαλύτερη εντύπωση ήταν το hair

look. Πριν από μερικές μέρες η Duff έκοψε τα μαλλιά της σε ένα ωραιότατο bob. Υπεύθυνη για το νέο της look είναι η celebrity hairstylist Nikkie Lee, ιδιοκτήτρια του διάσημου Nine Zero One salon. Η ίδια δημιούργησε και το νυφικό της χτένισμα.

Η Lee δημιούργησε ένα sleek look στην κορυφή και απαλούς, σχεδόν wet κυματισμούς στα υπόλοιπα μαλλιά της star. Στη συνέχεια στόλισε τα μαλλιά με ένα headband με πέρλες χαρίζοντας στη νύφη ένα chic και μοντέρνο παράλληλα χτένισμα. Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για ένα παραδοσιακό wedding look κάτι που δεν περιμέναμε από τη συγκεκριμένη. Πιστεύαμε πως θα επέλεγε κάτι πιο εξεζητημένο και ιδιαίτερο. Φυσικά ήταν υπέροχη και το hair look ταίριαζε πολύ με το επίσης κομψό νυφικό της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hilary Duff (@hilaryduff) στις 22 Δεκ, 2019 στις 6:55 μμ PST

Όλο το σύνολο ήταν απλό χωρίς υπερβολές και η Duff σε video με σκηνές από την πρόβα νυφικού που ετοίμασε για τη Vogue αποκάλυψε πως αυτό ακριβώς ήθελε πάντα. Να είναι απλή και κλασική νύφη.

Η Duff φρόντισε να μοιραστεί τη χαρά της με τους θαυμαστές της στο Instagram ανεβάζοντας μια φωτογραφία με τον αγαπημένο της αμέσως μετά την τελετή σχολιάζοντας: “Αυτό είναι το χτένισμα για το γάμο μου και η Nikkie τα κατάφερε τέλεια. Έχω πλέον κοντά μαλλιά και τα ήθελα μακριά από το πρόσωπο μου και μαζεμένα πίσω από τα αυτιά. Έχουν μια φόρμα αλλά δεν είναι ούτε ίσια ούτε curly”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Really enjoyed filming this with @voguemagazine so fun to talk about my beautiful dress and how it came to be!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hilary Duff (@hilaryduff) στις 22 Δεκ, 2019 στις 9:15 μμ PST

Στο video η Duff εξηγεί επίσης πως επειδή το νυφικό δεν έχει μεγάλο ντεκολτέ ήθελε τα μαλλιά της να είναι κοντά και να μην υπάρχουν αξεσουάρ. Έκοψε ακόμη λίγο τα μαλλιά της μάλιστα ώστε να σιγουρευτεί ότι δεν θα την ενοχλούν.

Η Duff είναι στ’ αλήθεια τολμηρή μιας και καμία νύφη δεν θα έκανε ποτέ μια τόσο μεγάλη αλλαγή λίγο πριν το γάμο της.

Όπως και να ‘χει εμείς της ευχόμαστε κάθε ευτυχία.

Διαβάστε ακόμη:

Ο Harry Styles υιοθετεί τα πιο χαρούμενα nail art ever και το τελευταίο του είναι απλά επικό

H celebrity make up artist Lisa Eldridge και η Victoria Beckham σας δείχνουν πως θα αποκτήσετε το πιο chic Christmas party look (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα