Οι μεγαλύτερες τάσεις στις χειμωνιάτικες ζακέτες: 4 trends που θα λατρέψεις!

Γνωστές fashionistas, οι πιο διάσημες influencers, οι αγαπημένες μας celebrities, οι πιο δημοφιλείς σχεδιαστές, επενδύουν φέτος σε ένα πανωφόρι που κάνει δυναμικό comeback! H ζακέτα έρχεται να γίνει φέτος ο αγαπημένος μας σύμμαχος ενάντια στο κρύο αλλά και ένας σύμμαχος που θα μας χαρίσει μοναδικές stylish στιγμές.

Η ζακέτα είναι η ιδανική επιλογή φέτος τον χειμώνα που το layering είναι ένα από τα top trends! Έψαξα και βρήκα όλες τις τάσεις στις χειμωνιάτικες γυναικείες ζακέτες για να επιλέξεις αυτές που θα ταιριάξουν ιδανικά στο δικό σου

στιλ.

Μακριά ζακέτα
Φέτος τον χειμώνα θέλουμε τις ζακέτες μας είτε πολύ μακριές είτε αρκετά κοντές! Βάλε την αγαπημένη σου ζακέτα με ένα άλλο πουλοβεράκι από μέσα ή ένα ζιβάγκο και μπορείς έτσι να τη φορέσεις αντί για ένα λεπτό παλτό. Εναλλακτικά, συνδύασέ την μέσα από το μακρύ παλτό σου και δημιούργησε τα πιο ωραία layerings.

Τip!Μπορείς να φορέσεις μια μακριά ζακέτα με μια δερμάτινη ζώνη στη μέση για να την αναδείξεις ακόμα περισσότερο.

Ζακέτα φούτερ
Τα mix & match outfits που συνδυάζουμε διαφορετικά στιλ και υφάσματα μεταξύ τους είναι μια τάση που έχει γίνει πλέον διαχρονική. Οι φούτερ ζακέτες είναι must κομμάτι για mix & match συνδυασμούς και θα τις φορέσεις με τζιν, με κολάν, με φόρμες αλλά και με τις αγαπημένες σου φούστες για να τους δώσεις μια athleisure πινελιά.

Ζακέτα με γούνα
Στη λίστα με τις top αναζητήσεις της google είναι και οι ζακέτες με γούνα! Αυτό από μονο του μας δείχνει πως αυτές οι ζακέτες φοριούνται φέτος περισσότερο από ποτέ. Διάλεξε μια πιο μακριά ή μια πιο κοντή ανάλογα με το στιλ που θέλεις να υιοθετήσεις. Οι συγκεκριμένες ζακέτες θα σε κρατήσουν ζεστή όλο τον χειμώνα ενώ ταυτόχρονα θα αναβαθμίσουν εύκολα το στιλ σου.

Tip! Επίλεξε τις ζακέτες σου σε μια από τις top αποχρώσεις της σεζόν, όπως είναι το γκρι, το μπεζ, το μπορντό, το πορτοκαλί αλλά και το μοβ.

Ζακέτες γυναικείες πλεκτές
Τα πλεκτά ρούχα καταφέρνουν και μας εντυπωσιάζουν και φέτος και μάλιστα είναι από τις πιο hot τάσεις. Διάλεξε μια μακριά πλεκτή ζακέτα που θα φορέσεις εύκολα με κάθε σου σύνολο από το πρωί ως το βράδυ αλλά επένδυσε και σε μια πιο κοντή ζακέτα με κουμπιά που είναι το πιο φρέσκο trend του φετινού χειμώνα.

Tip! Συνδύασε την κοντή ζακέτα με μια slip skirt ή μια μίντι φούστα, όπως κάνει η Kaia Gerber, και ολοκλήρωσε το στιλ σου με sneakers ή ankle boots.

Διαβάστε ακόμα: Έτσι θα φορέσεις τις ζώνες σου αυτή τη σεζόν -10 τέλειοι τρόποι!- Τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω σου αλλάζοντας μικρές λεπτομέρειες στο στιλ σου

Office Style: 6 ανανεωμένα outfits για το γραφείο…λίγο πριν αλλάξει η χρονιά!- Κάνε κάποιες αλλαγές που θα σε ανανεώσουν στο λεπτό!

Δες τι φόρεσε η Chiara Ferragni σε χριστουγεννιάτικο πάρτι και πάρε ιδέες για το δικό σου look στο ρεβεγιόν!- Η fashionista ποζάρει με τις αδερφές της και γίνεται viral!

Keywords
Τυχαία Θέματα