Τo μυστικό νεότητας της Jennifer Lopez!

Η JLo είναι η αδυναμία μας και το ξέρετε. Είναι κούκλα στα 49 της χρόνια, πάντα λαμπερή, με απίστευτο σώμα και επιδερμίδα άψογη. Επίσης την ζηλεύουμε λιγάκι αφού δείχνει 10 χρόνια νεότερη χωρίς να φαίνεται ότι έχει επέμβει δραστικά.

Η ίδια φυσικά τονίζει με κάθε ευκαιρία ότι είναι ιδιαίτερα σχολαστική με την φροντίδα της επιδερμίδας της ενώ παράλληλα προσέχει τη διατροφή της, πίνει πολύ νερό και φυσικά γυμνάζεται εντατικά. Οπότε είναι απόλυτα φυσιολογικό να βρίσκεται στη συγκεκριμένη απίθανη κατάσταση το δέρμα της.

Όσο αφορά τα μυστικά

της τα αποκαλύπτει αφού θεωρεί ότι κάθε γυναίκα αν ακολουθεί τη σωστή καθημερινή ρουτίνα περιποίησης και χρησιμοποιεί τα σωστά προϊόντα μπορεί να αποκτήσει μια υπέροχη όψη. Επιμένει ότι ο σωστός καθαρισμός πρωί και βράδυ είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητος αφού τα υπολείμματα μακιγιάζ και οι ρύποι φράζουν τους πόρους και θαμπώνουν την επιδερμίδα. Επίσης ο ορός και η κρέμα ημέρας, νύχτας και ματιών είναι κάτι που δεν πρέπει να παραλείπετε ενώ 1-2 φορές την εβδομάδα απλώνετε μάσκα ενυδάτωσης και peeling.

Τελευταία η JLo όμως μίλησε για τη μεγάλη αδυναμία της. Μια φόρμουλα που χαρίζει βαθιά ενυδάτωση και προστασία. Πρόκειται για την Rose Day Cream του Dr. Hauschka. Μια ενυδατική κρέμα που όπως λέει η Lopez φορά καθημερινά αφού νοιώθει αμέσως μετά την εφαρμογή τις ευεργετικές της ιδιότητες.

Η σύνθεση της αποτελείται από εκχύλισμα ροδοπέταλων και έλαιο από αβοκάντο γνωστά για τις ενυδατικές και επουλωτικές τους ιδιότητες. Είναι μια κρέμα ημέρας κατάλληλη ακόμα και για τις πιο ευαίσθητες ή ξηρές επιδερμίδες ενώ χάρη στην ιδιαίτερα ενυδατική της δράση είναι ότι καλύτερο για τις κρύες μέρες του χειμώνα.

Η JLo μάλιστα αγαπά τόσο την συγκεκριμένη κρέμα αφού θα συνεχίσει να την χρησιμοποιεί ακόμα κι όταν λανσάρει τη δική της σειρά περιποίησης προσώπου η οποία θα λανσαριστεί μέσα στο 2019. Αυτό λέει πολλά και μάλλον θα πρέπει να την δοκιμάσουμε.

Τι λέτε;

Διαβάστε ακόμη:

Χρυσές Σφαίρες: Τα καλύτερα beauty looks όλων των εποχών

Τα χειρότερα beauty looks που έχουμε δει στις Χρυσές Σφαίρες!

Keywords
Τυχαία Θέματα