Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 7/1

Το καρό πουκάμισο δεν θα φύγει ποτέ από τη μόδα, ανεξάρτητα από τις τάσεις που μας επιβάλουν κάθε σεζόν οι σχεδιαστές. Γι’ αυτό και θα πρέπει να το έχετε όλες στην γκαρνταρόμπα σας, αφού είναι κατάλληλο τόσο για πρωινές, όσο και για βραδινές εμφανίσεις. Όλα, όπως σας έχουμε πει εξάλλου πολλές φορές, είναι θέμα σωστού συνδυασμού.

Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την πρώτη ημέρα της καινούργιας εβδομάδας, επιλέγοντας ένα σύνολο από την εταιρεία μόδας BSB

που αποτελείται από ένα καρό πουκάμισο σε μαύρο και μπορντό, με μια ψηλόμεση leather look φούστα σε άλφα γραμμή που καταλήγει κάτω από το γόνατο.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με μια μαύρη western ζώνη με διπλή αγκράφα, επίσης BSB, ένα λεπτό κολιέ που καταλήγει σε τρίγωνο με διακοσμητικά κρύσταλλα, Art Wear Dimitriadis και ένα ζευγάρι μαύρες δερμάτινες μπότες μυτερές με χοντρό τακούνι, Mark Milan.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές τις βλεφαρίδες Whispies της Ardell, το Bronzing Powder No 02 της Seventeen ως highlighter, το ρουζ Blush Trio από την εταιρεία Anastasia Beverly Hills και στα χείλη δυο κραγιόν το Matte Passion No 66 της Milani και το Rouge Rouge RD 308, Toffee Apple της Shiseido.

Τέλος ο Δημήτρης Στράτος έφτιαξε τα super sleek ίσια μαλλιά της Φαίης μας με τη χωρίστρα στη μέση και τα έβαλε πίσω από τα αυτιά -αν θέλετε να τα αντιγράψετε κι εσείς, δείτε πως μπορείτε να τα κάνετε βήμα βήμα, κλικάροντας ΕΔΩ.

Το καρό πουκάμισο είναι μια από τις πιο αγαπημένες επιλογές των celebrities για τις καθημερινές εμφανίσεις τους. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε μερικά από τα ωραιότερα που έχουν φορέσει κατά καιρούς και σας τα παρουσιάζουμε.

Δείτε πως τα έχουν φορέσει στις φωτογραφίες που ακολουθούν και εμπνευστείτε για τα επόμενά σας looks. Αλήθεια, ποιο από τα παρακάτω σας αρέσει και θα το επιλέγατε κι εσείς και ποιο σας αφήνει τελείως αδιάφορες;

Μια ματιά ακόμα: Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 31/12-4/1

Keywords
Τυχαία Θέματα