Το αγαπημένο προϊόν μακιγιάζ της Gigi Hadid είναι super οικονομικό και πρέπει να το αποκτήσετε asap

Το make up look της Gigi Hadid το αγαπάμε είτε όταν είναι glam είτε πιο casual και καθημερινό. Η επιδερμίδα της ακτινοβολά ενώ γνωρίζει ακριβώς τι πρέπει να κάνει ώστε να τονίσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα χαρακτηριστικά της.

Η αλήθεια είναι ότι περισσότερο απ’ όλα μας αρέσει η λάμψη που έχουν συνήθως τα ζυγωματικά και οι γωνίες του προσώπου της.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gigi Hadid (@gigihadid) στις 11 Νοέ, 2018 στις 10:32 πμ PST

Έχει πάρει

μαθήματα άλλωστε, τόσα χρόνια στα παρασκήνια των catwalks, από τους διασημότερους make up artists του κόσμου. Και συμβουλές παράλληλα.

Η Hadid κατά καιρούς σε συνεντεύξεις έχει τονίσει πόσο πολύ αγαπά τα highlighters αφού είναι μαγικά προϊόντα που με ένα άγγιγμα τους μπορούν να αναβαθμίσουν το μακιγιάζ ή να χαρίσουν λάμψη και ζωντάνια στο δέρμα ακόμα κι αν δεν υπάρχει ίχνος άλλου προϊόντος μακιγιάζ. Και έχει απόλυτο δίκιο αφού αυτή τη συμβουλή μας δίνουν εδώ και πολύ καιρό και οι ειδικοί.

Μικρή ποσότητα highlighter ψηλά στα ζυγωματικά αλλά και στο τόξο του φρυδιού δημιουργούν ένα τέλειο φινίρισμα. Αυτό ακριβός ακολουθεί και η Gigi και μάλιστα το αγαπημένο της highlighter είναι μια έκπληξη αφού είναι τρομερά οικονομικό και απλά τέλειο. Πρόκειται για το Master Strobe Stick της Maybelline New York.

Η ίδια τόνισε ότι είναι το προϊόν που τη σώζει, ειδικά κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας όπου είναι σχεδόν άυπνη και ιδιαίτερα κουρασμένη. Χρησιμοποιώντας το Strobe Stick ακολουθεί την συμβουλή του προσωπικού της make up artist: Σε καθαρή και στεγνή επιδερμίδα απλώνει μικρή ποσότητα στα ζυγωματικά και τη γέφυρα της μύτης. Στα σημεία του προσώπου δηλαδή που “ακουμπά” το φως του ήλιου.

H Hadid μάλιστα απλώνει το προϊόν ακόμα κι όταν δεν είναι μακιγιαρισμένη αφού θεωρεί ότι η λάμψη που χαρίζει είναι αρκετή για τις καθημερινές, πρωινές εμφανίσεις. Παράλληλα με αυτό τον τρόπο ξεκουράζει την επιδερμίδα της από το φον ντε τεν, την πούδρα αλλά και όλα τα υπόλοιπα προϊόντα μακιγιάζ σε μάτια, ζυγωματικά και βλεφαρίδες που πρέπει απαραίτητα να εφαρμόζει κατά τη διάρκεια των catwalks και των φωτογραφήσεων.

Θα ακολουθήσουμε το παράδειγμα, τι λέτε;

Διαβάστε ακόμη:

Τα χειρότερα beauty looks που έχουμε δει στις Χρυσές Σφαίρες!

Τα 3 make up trends που θα υιοθετήσετε τα κρύα βράδια του Χειμώνα

Keywords
Τυχαία Θέματα