Το μανικιούρ της Lucy Hale θα σας φτιάξει τη διάθεση!

Το πιθανότερο είναι να διαβάζετε αυτό το post ενώ είστε χαλαρές στην ξαπλώστρα. Και η αλήθεια είναι πως σας ζηλεύουμε. Και συνεχίζουμε…

Είμαστε πάντα εδώ για να σας δίνουμε τις ωραιότερες beauty ιδέες. Και γνωρίζουμε πως έχετε μεγάλη αδυναμία στα ιδιαίτερα nail art designs ειδικά τώρα το καλοκαίρι. Οι celebrity nail artists έχουν απίθανες εμπνεύσεις τον τελευταίο καιρό.

Άλλωστε έμειναν σπίτι τους

2 μήνες και τώρα που επέστρεψαν και πάλι στη θέση τους θέλουν να δημιουργήσουν υπέροχα looks στις πελάτισσές τους. Ευτυχώς για εσάς αλλά και για εμάς έχουν λογαριασμό στο Instagram απ’ όπου μας ενημερώνουν για κάθε τι καινούριο. 

Κι εμείς με τη σειρά μας σας αποκαλύπτουμε όλα όσα ανακαλύπτουμε και αγαπάμε με την πρώτη ματιά. Όπως για παράδειγμα το τελευταίο nail look της Lucy Hale. Χαρούμενο, χαριτωμένο και minimal μαζί, θα σας ξετρελάνει, είμαστε σίγουρες.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η Hale αμέσως μετά τη λήξη της καραντίνας έκλεισε ραντεβού με την προσωπική της nail artist Thuy Nguyen και της ζήτησε να δημιουργήσει ένα μανικιούρ με μικροσκοπικά smiley faces. H Nguyen άπλωσε μια ροζ, διάφανη βάση στα νύχια της Lucy και στη συνέχεια ζωγράφισε παστέλ κίτρινες dots. Τέλος, με ένα λεπτό πινέλο και μαύρο βερνίκι νυχιών σχεδίασε τις χαμογελαστές μικρές φάτσες.

Όπως καταλαβαίνετε είναι ένα nail art που μπορείτε να κάνετε εύκολα, μόνες στο σπίτι. Μην το σκέφτεστε. Είναι αισιόδοξο, πανέμορφο και ξεχωριστό.

Διαβάστε ακόμη:

Τα 10 ωραιότερα beauty looks που υιοθέτησε η Φαίη μας στο Πρω1νό!

H δερματολόγος των celebrities υποστηρίζει πως 5 προϊόντα περιποίησης είναι αρκετά και εξηγεί τους λόγους!

Keywords
Τυχαία Θέματα