Γρηγόρης Αρναούτογλου: Στην κορυφή φέτος για τη late prime time ζώνη!

Αυλαία έριξε το βράδυ της Πέμπτης (2/7) το The 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου! Ο παρουσιαστής αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές και ανανέωσε το ραντεβού του μαζί τους για την επόμενη σεζόν.

Αναφερόμενος στις “Μύγες” και στο ενδεχόμενο να μην είναι στην εκπομπή του χρόνου, εξομολογήθηκε: «Επειδή κάποιοι θα προσπαθήσουν να πουν συγγνώμη ρε συ Γρηγόρη επειδή ακούγεται τον τελευταίο καιρό ότι οι μύγες δεν θα είναι εδώ μαζί σου και ότι θα κάνουν κάποια τηλεοπτική εκπομπή εδώ στο κανάλι, σε ένα late night show μια άλλη μέρα.

Μην

απαντήσετε τίποτα. Σημασία έχει ότι εγώ είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος, ευτυχισμένος για την συνεργασία. Να ξέρετε ότι αν συμβεί κάτι και κάνετε μια καινούρια δική σας εκπομπή, μέσα από την καρδιά μου να πάει πάρα πολύ καλά».

Μεταξύ άλλων, πριν ολοκληρωθεί η τελευταία εκπομπή της σεζόν, απάντησε με χιούμορ και σε όσους είπαν ότι έκανε υψηλή τηλεθέαση επειδή καλούσε πρωταγωνιστές από τις “Άγριες Μέλισσες”: «Η αλήθεια είναι ότι μου έμεινε το άλογο από τις Άγριες Μέλισσες που δεν έχω πάρει συνέντευξη, αλλά θέλω να πω ότι του χρόνου η εκπομπή ξεκινά με συνέντευξη από το άλογο από τις Άγριες Μέλισσες».

Δείτε ΕΔΩ όλα όσα είπε!

Ωστόσο η φετινή σεζόν φαίνεται πως έκλεισε με θετικό πρόσημο για τον παρουσιαστή, αφού βρέθηκε στην κορυφή της late prime time ζώνη με πρωτιά στο δυναμικό κοινό 18-54 αλλά και σε όλα τα επιμέρους κοινά.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen για το διάστημα 09.10.2019 – 02.07.2020, το «The 2night show» ήταν η πρώτη επιλογή των τηλεθεατών, στην ώρα προβολής του στο δυναμικό κοινό 18-54, με μέσο όρο 24,8%.

Η εκπομπή προηγήθηκε του ανταγωνισμού κατά 8,4 μονάδες, ενώ η δυναμική της στο γυναικείο κοινό ήταν, επίσης, εντυπωσιακή με τις γυναίκες 18-54 να καταγράφουν συνολικό μερίδιο 29,3%. Υψηλές ήταν οι επιδόσεις της και στο ανδρικό κοινό με τους άνδρες 18-54 να σημειώνουν μέσο όρο 19,9%.

Διαβάστε περισσότερα:

Ματίνα Νικολάου: Γύρισε την κάμερα αλά Μενεγάκη και φίλησε στο στόμα τον Βασίλη Πορφυράκη!

Αγνώριστη η Δήμητρα Αλεξανδράκη! Εισέβαλε στο “Καλό Μεσημεράκι” παρέα με την Ιωάννα Τούνη!

Συγκλονίζει γνωστός Έλληνας: “Έψαχνα να βρω 5-10 ευρώ! Ζούσα με τις συνέπειες που είχε η μοναξιά…”

Keywords
Τυχαία Θέματα