Δείτε όλες τις εμφανίσεις της Φαίης στο Πρω1νό 29/6 3/7-Ποια σας αρέσει περισσότερο;

Αυτές είναι οι εμφανίσεις της Φαίης μας την εβδομάδα που μας πέρασε στο Πρω1νού. Ποια ξεχώρισες; Δες τις όλες ξανά αναλυτικά και κατόπιν αποφάσισε ποια είναι η αγαπημένη σου.

Δευτέρα 29/6

Η μόδα αυτή τη σεζόν θα λέγαμε πως… βουτάει ξεκάθαρα σε τιρκουάζ αποχρώσεις. Ναι, αποτελεί χωρίς καμία αμφιβολία το ωραιότερο και πιο hot χρώμα του Καλοκαιριού, τόσο για τις καθημερινές σας, χαλαρές εμφανίσεις, όσο και για τις βραδινές και τις επίσημες. Αν δεν το έχετε ακόμα στη συλλογή σας -δεν θέλουμε να το πιστέψουμε βέβαια -ήρθε η ώρα να βγείτε

στην αγορά και να αποκτήσετε ρούχα και αξεσουάρ που θα τα φοράτε συνεχώς από εδώ και στο εξής και θα κάνουν τέλεια αντίθεση με την ηλιοκαμένη επιδερμίδας σας. Στο τιρκουάζ έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την πρώτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με μια δημιουργία από την εταιρεία μόδας Desiree Fashion, που δίνει την εντύπωση μιας ολόσωμης φόρμας, όμως στην ουσία πρόκειται για δύο διαφορετικά κομμάτια, ένα τοπ και ένα ψηλόμεσο παντελόνι με ζώνη που τελειώνει κάτω από το γόνατο. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα μεταλλικά mules, Bilero. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβει το έντονο eyeliner και ο Στέφανος Βασιλάκης τα ίσια μαλλιά της με τις γυρισμένες προς τα έξω άκρες, ένα από τα πιο hot χτενίσματα της σεζόν που μας έρχεται από τις προηγούμενες δεκαετίες και σας προτείνουμε να το υιοθετήσετε κι εσείς.

Τρίτη 30/6

Το Καλοκαίρι τα μίνι εμπριμέ φορεματάκια, σε διάφορους χρωματικούς συνδυασμούς, δεν πρέπει να λείπουν από καμία γκαρνταρόμπα. Μπορούν να φορεθούν από το πρωί έως το βράδυ σε όλες τις περιστάσεις και να συνδυαστούν με όλα τα αξεσουάρ σας, από ψηλοτάκουνα πέδιλα και σανδάλια, μέχρι sliders και τα αγαπημένα σας αθλητικά. Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την πρώτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με μια δημιουργία από την εταιρεία μόδας Forebelle, ένα μίνι εμπριμέ φόρεμα σε άσπρο μαύρο. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα που δένουν, σε φιστικί χρώμα, επίσης από την εταιρεία Forebelle. Η Γωγώ Νικηφοράκη  επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβει το έντονο eyeliner και το κόκκινο -πορτοκαλί κραγιόν της και ο Στέφαανος Βασιλάκης τα μαλλιά της με την μαύρη κορδέλα.

Τετάρτη 1/7

Οι ρίγες είναι ένα από τα πιο hot prints της σεζόν, όπως συμβαίνει κάθε Καλοκαίρι. Ακόμα κι αν δεν έχετε κάποιο ρούχο στην κατοχή σας, όπως μια μαρινιέρα, ήρθε η ώρα να αποκτήσετε. Σε αυτές έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τρίτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με μια δημιουργία από την εταιρεία μόδας Alexander & Jacob, ένα βαμβακερό ριγέ φόρεμα σε ίσια γραμμή με διακοσμητικά κουμπιά και ζώνη. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με γυαλιά ηλίου Polaroid και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα δερμάτινα mules, Bilero. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβει το έντονο eyeliner και το φούξια-μοβ-κραγιόν της και ο Στέφανος Βασιλάκης τα ίσια μαλλιά της.

Πέμπτη 2/7

Δεν υπάρχει πιο εύχρηστο ρούχο το Καλοκαίρι από ένα εμπριμέ φόρεμα το οποίο μπορεί να φορεθεί από τις βόλτες στην πόλη και το γραφείο, μέχρι την παραλία αλλά και κάπου πιο επίσημα -αν επιλέξετε κάποιο από ένα πολύ καλό ύφασμα, όπως μετάξι. Ναι, σας έχουμε πει πως λατρεύουμε τα prints γιατί μας φτιάχνουν τη διάθεση, μας ανεβάζουν τη ψυχολογία στα ύψη και είναι ιδανικά για αυτή τη σεζόν. Σε όλα τα παραπάνω έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τρίτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με μια δημιουργία από την εταιρεία μόδας Zini, ένα μεταξωτό εμπριμέ φόρεμα. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της  Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με δύο βραχιόλια χεριού από το κοσμηματοπωλείο Patseas, τα οποία φορέθηκαν στα πόδια της, δεξιά και αριστερά και ένα ζευγάρι πέδιλα Forebelle.  Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβει το έντονο eyeliner και το φούξια-μοβ-κραγιόν της και ο Στέφανος Βασιλάκης τα κυματιστά μαλλιά της με τη χωρίστρα στη μέση.

Παρασκευή 3/7

Αν υπάρχει ένα χρώμα που οι περισσότερες από εσάς έχετε συνδέσει με το Καλοκαίρι, τότε αυτό είναι χωρίς καμία αμφιβολία το λευκό. Ναι, είτε σε συνδυασμό με άλλα, είτε μόνο του σε ένα total look, μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως το βράδυ, σε όλες σχεδόν τις περιστάσεις, καθημερινές και επίσημες και να σας βγάλει πραγματικά…. ασπροπρόσωπες. Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την πέμπτη μέρα αυτής της εβδομάδας και τελευταίας της εκπομπής, αφού όπως ξέρετε έριξε αυλαία και έδωσε ραντεβού για τον Σεπτέμβρη. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με μια δημιουργία από την εταιρεία μόδας BSB που αποτελείται από λευκό τοπ και λευκό σορτς με κεντήματα και μικρές φούντες στο τελείωμά του. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με αλυσίδα ριβιέρα στο λαιμό με αληθινά διαμάντια και ένα ζευγάρι λευκά mules, Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβει το έντονο eyeliner και το ροζ -nude κραγιόν της και ο Στέφανος Βασιλάκης τα ίσια μαλλιά της.

Keywords
Τυχαία Θέματα