Το μακιγιάζ των Χριστουγέννων είναι παρισιάνικο και τέλειο!

Σκεφτείτε ότι είναι Χριστούγεννα κι εσείς περιπλανιέστε στου δρόμους τους Παρισιού. Ναι στην Πόλη του Φωτός! Και μια νέον μαρκίζα αναβοσβήνει. Le Cabaret! Με αργά βήματα περνάτε την είσοδο και κοιτάτε μαγεμένη τη σκηνή.

Μην μου πείτε ότι δεν είναι ονειρικό σκηνικό. Εντάξει, δύσκολο να συμβεί στην αληθινή ζωή αλλά να ονειρευόμαστε επιτρέπεται. Τι κι αν δεν βρεθούμε στο Παρίσι τα Χριστούγεννα; Μπορούμε να αποκτήσουμε το look γιατί η περίσταση το επιβάλλει και είναι ίσως η μοναδική περίοδος του

χρόνου που επιτρέπονται τα πάντα τουλάχιστον όσο αφορά το μακιγιάζ.

Αυτή ακριβώς τη μαγεία θα ζήσουμε αν χρησιμοποιήσουμε τη νέα συλλεκτική συλλογή μακιγιάζ της Erre Due, Le Cabaret!

Στα μάτια θα απλώσουμε τις σκιές Lumicolor Creamy Eye Shadow που εντυπωσιάζουν με τις δύο μοναδικές αποχρώσεις, βγαλμένες από την αυλαία ενός Cabaret. Και για ακόμα πιο σαγηνευτικό βλέμμα θα επιλέξουμε τις Starlight Creamy Eye Shadows με glitter. Εφαρμόζονται μόνες τους ή πάνω από οποιαδήποτε άλλη σκιά.

Το Vinyl Liquid Eye Liner 24hrs με το έντονο μαύρο χρώμα και το vinyl αποτέλεσμα δεν μπορεί να λείπει από το Χριστουεγννάτικο μακιγιάζ. Είναι άλλωστε ένα από τα μεγαλύτερα trends.

Τα ζυγωματικά θα αποκτήσουν λάμψη και χρώμα με τα Blusher και Highlighter τα οποία είναι εμπνευσμένα από μία μεθυστική νύχτα στο καμπαρέ. Τα Little Black Corset έχουν σκανδαλιάρικη διάθεση και ανάγλυφο μοτίβο μικροσκοπικού corset που κλέβει τις εντυπώσεις. Προσφέρουν απαλό, σαγηνευτικό χρώμα στα ζυγωματικά και εκλεπτυσμένη λάμψη σε πρόσωπο και σώμα. Η απαραίτητη «πινελιά» για τα πιο sexy make-up looks αυτά τα Χριστούγεννα.

Με το Starlight Lip Cream η λάμψη από τα Παριζιάνικα φώτα αντανακλάται στα χείλη. Είναι ένα κραγιόν με glitter που μπορούμε να απλώσουμε μόνο του ή πάνω από οποιοδήποτε κραγιόν. Ενώ με το το Vinyl Lip Lacquer τα χείλη θα αποκτήσπυν γυαλιστερό κόκκινο χρώμα. Αν πάλι επιμένουμε σητν ματ υφή επιλέγουμε το Perfect Matte Lipstick με βούτυρο από άγριο μάνγκο για αναδόμηση στα ταλαιπωρημένα χείλη και βαθιά ενυδάτωση που διαρκεί.

Διαβάστε ακόμη:

Ενός λεπτού σιγή για το τελειότερο χτένισμα που είδαμε στο show του οίκου Chanel!

Το mani look της εβδομάδας είναι παστέλ και γιορτινό

Keywords
Τυχαία Θέματα