Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 10/12

Το ζιβάγκο και το δερμάτινο παντελόνι αποτελούν χωρίς καμία αμφιβολία μια από τις πιο hot τάσεις της σεζόν και σας προτείνουμε να τις έχετε όλες στην γκαρνταρόμπα σας. Μπορούν να φορεθούν ξεχωριστά αλλά και μαζί, όλες τις ώρες και σε πολλές περιστάσεις, με την προσθήκη των κατάλληλων αξεσουάρ.

Σε αυτές έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την πρώτη ημέρα της καινούργιας εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία

μόδας BSB, που αποτελείται από ένα μαύρο βελούδινο body, ζιβάγκο με μακριά μανίκια και διακοσμημένο με τρουκς και ένα μαύρο δερμάτινο παντελόνι ψηλόμεσο με κούμπωμα στο πλάι.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι μαύρες δερμάτινες μπότες 3/4 μήκος με ασημένιο τακούνι Alexander Mc Queen από τον Καλογήρου.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές τη σκιά Violet Pigment της MAC, τις βλεφαρίδες Double Whispies της Ardell, τις γυαλάδες με το Ofra Highlighter Glazed Donut και στα χείλη δυο κραγιόν, το First Love από την Make Me Up Cosmetics και το Pink Frost No 9 της Milani στο κέντρο για λίγο φως.

Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε χαμηλό σινιόν με χωρίστρα στη μέση, ένα χτένισμα που ταιριάζει τόσο στην καθημερινότητά σας, όσο και στις επίσημες εμφανίσεις σας.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε πως έχουν φορέσει κατά καιρούς το μαύρο δερμάτινο παντελόνι μερικές από τις πιο αγαπημένες μας celebrities, fashion bloggers αλλά και κορίτσια που παίρνουν το στυλ τους στα σοβαρά και ανεβάζουν φωτογραφίες στα social media ή τις πετυχαίνουν οι φωτογράφοι σε street style εμφανίσεις.

Δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν το look της κάθε μίας και εμπνευστείτε για τα δικά σας. Αλήθεια, ποιο από τα παρακάτω σας αρέσει πολύ και θα το φορούσατε και εσείς χωρίς δεύτερη σκέψη και ποιο σας αφήνει τελείως μα τελείως αδιάφορες;

Μια ματιά ακόμα: Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 3-7/12

Keywords
Τυχαία Θέματα