Οι συλλεκτικές εσάνς είναι εδώ και αναγγέλλουν τα Χριστούγεννα με τον ωραιότερο τρόπο

Τέλειωσαν τα ψέματα. Τα Χριστούγεννα είναι μόλις δύο εβδομάδες μακριά. Οι δρόμοι είναι ήδη στολισμένοι. Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στη θέση του. Τα φωτάκια αναβοσβήνουν, οι πιο παραδοσιακές έχουν ήδη φτιάξει τα γλυκά και το σπίτι μυρίζει τέλεια. Εμείς οι υπόλοιπες τα περιμένουμε από τη μητέρα μας τις Παραμονές. Αφού λοιπόν όλα είναι έτοιμα το μόνο που έχετε να σκεφτείτε είναι τι δώρο θα κάνετε στον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας.

Είναι κάθε, μα, κάθε χρόνο το ίδιο δύσκολο.

Η επιλογή ενός δώρου ακόμα κι αν πρόκειται για εσάς την ίδια σας ταλαιπωρεί. Θέλετε κάτι ιδιαίτερο, αλλά και όμορφο και ξεχωριστό. Θα θέλατε να σας θυμίζει πάντα τα φετινά Χριστούγεννα. Ή την χρονιά που θα το χρησιμοποιείτε/φοράτε. Ε ναι εκεί πήγε και το δικό μου μυαλό. Στο άρωμα. Τι πιο προσωπικό και χαρακτηριστικό; Απολύτως τίποτα. Αυτό μόνο. Και ειδικά αν πρόκειται για συλλεκτικό και Χριστουγεννιάτικο ακόμα καλύτερα. Θα μπορούσατε να ξεκινήσετε μια συλλογή. Και κάθε ένα να είναι μια μυρωδιά και ένα μπουκάλι ταυτόχρονα γεμάτο αναμνήσεις.

Και φέτος οι μεγάλοι Οίκοι δημιούργησαν τα μικρά αρωματικά τους θαύματα που θα σας συντροφεύσουν τόσο στις γιορτές όσο και καθ’ όλη τη διάρκεια του 2019. Επίσης οι περισσότερες από τις συσκευασίες είναι αριστουργήματα που σημαίνει ότι παράλληλα θα στολίσουν το μπάνιο ή το boudoir. Εμπνευσμένες και πολύτιμες κρύβουν τις κλασικές συνθέσεις που αγαπάτε χρόνια τώρα. Κάποιες μάλιστα θεωρούνται εμβληματικές, βλ. Chanel και Jean Paul Gaultier.

Ας τα δούμε:

Tom Ford Lost Cherry

Lancome La Nuit Tresor Xmas Edition

Jo Malone White Moss & Snowdrop Cologne

Dior Miss Dior Blooming Bouquet Xmas

Jean Paul Gaultier Classique Xmas Edition

Salvatore Ferragamo Amo Xmas Edition

Prada La Femme Absolu Eau de Parfum

Chanel No 5 L’Eau Red Edition

Διαβάστε ακόμη:

Ξεχάστε ότι ξέρατε και δείτε νέους τρόπους να φοράτε glitter make up

Ενός λεπτού σιγή για το τελειότερο χτένισμα που είδαμε στο show του οίκου Chanel!

Keywords
Τυχαία Θέματα