Το μακιγιάζ της Victoria Beckham που δημιούργησε η κόρη της είναι απλά ασύλληπτο!

Η Victoria Beckham έχει εξελιχθεί σε ένα από τα πιο διάσημα (και πλούσια) fashion και beauty icons των τελευταίων χρόνων. Η εποχή των Spice Girls ανήκει στο μακρινό παρελθόν και είμαστε σίγουρες πως θέλει και η ίδια να ξεχάσει τις εμφανίσεις της στα 90’s.

Τώρα πια είναι μια αφοσιωμένη σύζυγος

και μητέρα, επιτυχημένη σχεδιάστρια μόδας ενώ έχει λανσάρει την δική της beauty σειρά που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία τουλάχιστον στη Μεγάλη Βρετανία.

Πολύ συχνά, η Victoria φροντίζει να μοιράζεται με τους εκατοντάδες χιλιάδες followers, στον beauty λογαριασμό της όλα τα νέα προϊόντα που λανσάρει αλλά και την ίδια να τα φορά.

Σε ένα από τα τελευταία όμως post επιφύλασσε μια έκπληξη. Το make up look δημιούργησε η κόρη της Harper η οποία είναι μόλις 7 ετών. Και είναι απλά ασύλληπτο.

Η μητέρα της ανέβασε ένα video όπου φαίνεται το λαμπερό μακιγιάζ στα μάτια που πέτυχε με προϊόντα από τη σειρά, Victoria Bekham Beauty. “Πως η MUA #HarperSeven κάνει τα βλέφαρα λαμπερά: Μια πινελιά Tea Rose παντού και λίγο Honey στη βάση. Προσθέτει την Future Lash Mascara και αυτό είναι το go-to ανοιξιάτικο μακιγιάζ ματιών” σχολίασε η Victoria και έχει δίκιο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria Beckham Beauty (@victoriabeckhambeauty)

Στο video φαίνεται και το μικροσκοπικό χέρι της Harper να φιξάρει το eye make up look η οποία μάλιστα αναλύει τι κάνει κάθε στιγμή.

Η Harper ξεκάθαρα έχει μεγάλο ταλέντο και έχει στη διάθεση της όσα προϊόντα χρειάζεται για να κάνει την πρακτική της αλλά και το ωραιότερο μοντέλο.

Το μόνο που περιμένουμε είναι να δούμε και ένα tutorial με τις δυο τους που θα γίνει viral.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Αυτά είναι τα 5 προϊόντα που υπάρχουν μόνιμα στο νεσεσέρ της Kate Middleton!

To νέο σας άρωμα είναι μια έκρηξη αισιοδοξίας και αυτοπεποίθησης!

Keywords
Τυχαία Θέματα