Hailey Bieber: Αυτή είναι η ρουτίνα περιποίησης που ακολουθεί πριν φύγει για τη δουλειά!

Η Hailey Bieber είναι μία από τις πολύ αγαπημένες μας celebrities. Την ακολουθούμε στο Instagram και είναι αρκετές οι φορές που μας εμπνέει με τα beauty looks.

Πάντα, τα μοιραζόμαστε μαζί σας αφού γνωρίζουμε πόσο σας αρέσει ο ανεπιτήδευτος τρόπος που ακολουθεί. Από τις nude αποχρώσεις στα μαλλιά, μέχρι τα απλά μαζεμένα μαλλιά της αλλά και τα λεπτά, κοτσιδάκια στις μπροστινές τούφες.

Παράλληλα περιποιείται σχολαστικά το δέρμα της μιας και

είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο και ταλαιπωρείται συχνά με τα σημάδια ακμής.

Τα video που ανεβάζει στο You Tube γίνονται viral, τόσο εκείνα στα οποία εμφανίζεται μαζί με τον σύζυγό της όσο και τα υπόλοιπα που βρίσκεται στο μπάνιο της και αποκαλύπτει τα προϊόντα που χρησιμοποιεί αλλά και τον τρόπο και τη σειρά που τα εφαρμόζει. 

Στο τελευταίο μοιράζεται με τους θαυμαστές της τη ρουτίνα περιποίησης που ακολουθεί τις ημέρες που δουλεύει. Ξεκινά με μάσκα προσώπου και μάσκες ματιών ώστε να ενυδατώσει το δέρμα και να απομακρύνει μαύρους κύκλους και σακούλες.

Όση ώρα περιμένει να δράσουν κάνει μασάζ στην περιοχή των ματιών ώστε να εξαφανίσει τα πρηξίματα. Στη συνέχεια ξεπλένει πολύ καλά το πρόσωπο της και απλώνει τον ορό.

Ακολουθούν η ενυδατική κρέμα και ένα λάδι. Τέλος, κάνει μασάζ με μια ειδική συσκευή για το πρόσωπο και εφαρμόζει την αντηλιακή της κρέμα. 

Και όλα αυτά, σε λιγότερα από 10 λεπτά. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες στο video που ακολουθεί και δοκιμάστε να την αντιγράψετε. Είναι η ιδανική ρουτίνα περιποίησης.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

Δείτε τα 6 απίθανα nail art designs που μόνο η μανικιουρίστ σας μπορεί να δημιουργήσει!

Modern Diana Bob: Είναι μια ωδή στην πριγκίπισσα και θα το δείτε πολύ τους επόμενους μήνες!

Keywords
Τυχαία Θέματα