Ξεχάστε τις curtain bangs -Oι wafty ήρθαν για να μείνουν!

Τα κομμωτήρια άνοιξαν κι εσείς έχετε ήδη κλείσει το ραντεβού σας ακόμη κι αν δεν αποφασίσατε την αλλαγή που θα κάνετε. Έχετε δει και μελετήσει τις τάσεις τόσο της σεζόν όσο και του επόμενου φθινοπώρου.

Οι celebrity hairstylists δημιούργησαν τα ωραιότερα looks τόσο στα παρασκήνια των shows στην εβδομάδα μόδας όσο και στις διάσημες φίλες τους. 

Αν θέλετε να κάνετε μια μικρή αλλαγή το πιθανότερο είναι να σκέφτεστε σοβαρά τις curtain bangs. Ναι, είναι chic και εμβληματικές αλλά εμείς σας έχουμε μια καλύτερη ιδέα.

Το νέο, μεγάλο trend που έχετε κατευθείαν από τα 70’s και έχουν λατρέψει

και υιοθετήσει ήδη τα it girs. Πρόκειται για τις “wafty bangs” και πιο οι αφέλειες-φράντζες που έγιναν θρύλος χάρη στην Farrah Fawvett.

Είναι χωρισμένες στη μέση και ταιριάζουν στα περισσότερα σχήματα προσώπου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Farrah Fawcett Foundation (@farrahfawcettfn)

Curtain bangs VS Wafty bangs: Οι δεύτερες είναι πιο απαλές και ανάλαφρες και μπορείτε να τις φορμάρετε με πολλούς τρόπους ανάλογα με το style αλλά και την περίσταση.

Ο διάσημος hairstylist, Guido Palau υποστηρίζει πως είναι ένα look που μπορείτε να υιοθετήσετε όλες και το σημαντικό είναι να τις υποστηρίζετε και όχι να σας “φοράνε”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MATILDA DJERF (@matildadjerf)

Ο ίδιος προτείνει να τις χτενίσετε χρησιμοποιώντας το σεσουάρ και μια στρογγυλή βούρτσα με φορά προς τα έξω. Τις πιο κοντές είναι καλύτερο να τις κάνετε στη μέση ενώ τις μακριές στην άκρη.

Στο προσκήνιο ήρθαν επίσης χάρη στην Jenna Coleman και το look με waft fringe που υιοθέτησε στη σειρά του BBC, The Serpent.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jenna Coleman (@jenna_coleman_)

Παράλληλα αν θέλετε να δείχνουν πιο φυσικές, αρκεί να απλώσετε μικρή ποσότητα thickeing lotion σε νωπά μαλλιά και να τα αφήσετε να στεγνώσουν μόνα τους. 

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

Δείτε τα 6 απίθανα nail art designs που μόνο η μανικιουρίστ σας μπορεί να δημιουργήσει!

Modern Diana Bob: Είναι μια ωδή στην πριγκίπισσα και θα το δείτε πολύ τους επόμενους μήνες!

Keywords
Τυχαία Θέματα