Το μακιγιάζ σας εξαφανίζεται πριν από το μεσημέρι; Σας έχουμε το προϊόν που πρέπει να φορέσετε!

Επιστρέψατε στο γραφείο και το μακιγιάζ μπήκε και πάλι στη ζωή σας. Φυσικά, με νέους κανόνες αφού κάποιες ώρες μέσα στην ημέρα πρέπει να φοράτε τη μάσκα προστασίας. Αντί για φον ντε τεν οι περισσότερες απλώνετε ενυδατική κρέμα με χρώμα.

Αφήσατε για λίγο στην άκρη τα έντονα χρώματα στα χείλη και συνεχίζετε να δημιουργείτε έντονο eye make up look και λάμψη στα ζυγωματικά. 

Τώρα που το μακιγιάζ είναι πιο διακριτικό και φυσικό αν μη τι άλλο θέλετε να παραμένει στη θέση του για ώρες. Εκείνο που συμβαίνει όμως τελικά, είναι να εξαφανίζεται πριν καν έρθει το μεσημέρι. Θα

πρέπει λοιπόν να λάβετε τα μέτρα σας.

Και πιο συγκεκριμένα να αποκτήσετε το προϊόν που θα σας σώσει. Πρόκειται για το primer. Εκείνο που δεν λείπει ποτέ από το νεσεσέρ των ειδικών και τώρα πρέπει να πάρει θέση και στο δικό σας. Εμείς σας προτείνουμε τα αγαπημένα μας.

Becca First Light Priming Filter: Λειτουργεί ως φίλτρο. Χαρίζει λάμψη και φυσικό τελείωμα.

Estee Lauder The Illuminator: Αφήνει ανάλαφρο φινίρισμα και χαρίζει απίστευτη λάμψη.

Fenty Beauty Filt’r Instant Retouch Primer: Κατάλληλο για ανοιχτούς πόρους και λιπαρές επιδερμίδες. Κρατά το μακιγιάζ δροσερό και στη θέση του όλη την ημέρα.

Giorgio Armani Beauty Maestro UV Skin Defense Primer SPF 50: Για εσάς που αναζητάτε την πιο ελαφριά φόρμουλα και την πιο υψηλή προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία.

Bobbi Brown Extra Illuminating Moisture Balm: Μια απαλή βάση που χαρίζει βελούδινη και φρέσκια όψη. Επιλέξτε μία από τις 3 αποχρώσεις.

Smashbox Photo Finish Primer: Με βιταμίνες Α και Ε στη σύνθεσή του αλλά και εκχυλίσματα από σταφύλι και πράσινο τσάι που προσφέρουν προστασία, ενυδάτωση και θρέψη στο δέρμα.

Benefit The POREfessional Face Primer: Πρόκειται για ένα από τα προϊόντα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις. Μειώνει τους πόρους, καλύπτει λεπτές γραμμές και ρυτίδες και κρατά το μακιγιάζ στη θέση του.

Διαβάστε ακόμη μερικά τέλεια θέματα σχετικά με την ομορφιά και την περιποίηση:

Σήμερα θα δημιουργήσετε μόνες σας το ωραιότερο french manicure ακολουθώντας ένα από τα 3 εξυπνότερα tricks

DIY: Φτιάξτε με δύο μόνο υλικά το ωραιότερο after sun που θα σας χαρίσει super απαλότητα και ανακούφιση!

Keywords
Τυχαία Θέματα