“Έλα Χαμογέλα”: Η αποκάλυψη για την υγεία της Άσπας Τσίνα – Ποια θα την αντικαταστήσει στο J2US;

Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, η Άσπα Τσίνα ανακοίνωσε την Παρασκευή (22/5) την αποχώρησή της από το J2US

Η τραγουδίστρια δημοσίευσε βίντεο, στο οποίο εξηγεί πως για λόγους υγείας αποφάσισε να μη συνεχίσει στο show του Open. Να σας θυμίσουμε πως η τραγουδίστρια αντιμετωπίζει τον καρκίνο.

Δείτε ΕΔΩ την σχετική της ανάρτηση!

Σήμερα το πρωί (23/5) η Ελένη Βουλγαράκη στην εκπομπή “Έλα χαμογέλα” αποκάλυψε πως ή θα επιστρέψει η Χρύσπα για να γίνει “ζευγάρι” με τον Μάριο

Πρίαμο ή θα μπει στο show μια τραγουδίστρια, η οποία είναι μεγάλο και πρώτο όνομα στις πίστες.

«Ήμουν την Τρίτη στο γύρισμα και την είδα την Άσπα. Η αλήθεια είναι ότι ήταν εμφανώς καταβεβλημένη και μου είπε ότι είναι εξαντλημένη. Έχουμε αποκλειστικές πληροφορίες για το τι θα γίνει από εδώ και πέρα με τον Μάριο. Είναι δύο τα σενάρια γιατί η παραγωγή βρίσκεται σε συζητήσεις και με το BBC που έχει τα δικαιώματα του πρότζεκτ.

Το πρώτο σενάριο είναι να επιστρέψει κάποιος coach που έχει ήδη αποχωρήσει και η Χρύσπα είναι η μοναδική γυναίκα που έχει αποχωρήσει μέχρι σήμερα. Το δεύτερο ενδεχόμενο είναι ότι η παραγωγή βρίσκεται σε συζητήσεις με ένα πολύ μεγάλο όνομα. Πρώτο όνομα σε πίστες, ένα πρόσωπο που έχει συζητηθεί, ακριβοθώρητο…», τόνισε η Ελένη Βουλγαράκη.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα είπε:

Διαβάστε περισσότερα:

Κατερίνα Ζαρίφη: Αποκάλυψε όσα συζήτησε με την Ελένη Μενεγάκη μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής της!

Έξαλλη η Ευρυδίκη Βαλαβάνη από τη φάρσα του Πούμπουρα στο Best Friend’s Fear: «Δεν θα προλάβεις να δεις την κόρη σου…»

“Στο σπίτι με την Νατάσα Θεοδωρίδου”: Ξέσπασε σε δάκρυα η γνωστή ερμηνεύτρια – Τι συνέβη;

Keywords
Τυχαία Θέματα