Δείτε όλες τις εμφανίσεις της Φαίης στο Πρω1νό 18-22/5 -Ποια σας αρέσει περισσότερο;

Αυτές είναι οι εμφανίσεις της Φαίης μας την εβδομάδα που μας πέρασε στο Πρω1νού. Ποια ξεχώρισες; Δες τις όλες ξανά αναλυτικά και κατόπιν αποφάσισε ποια είναι η αγαπημένη σου.

Δευτέρα 18/5

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για το καρό, ένα από τα πιο αγαπημένα print όλων σας. Θα σταθούμε όμως στα καρό φορέματα, τα οποία αποτελούν χωρίς καμία αμφιβολία μια πολύ κομψή επιλογή που μπορείτε να φορέσετε τόσο στο γραφείο όσο και στις εξόδους σας. Σας προτείνουμε να επιλέξετε διαφορετικά χρώματα καρό και να το συνδυάσετε με μονόχρωμα παπούτσια,

από σανδάλια και πέδιλα, μέχρι mules και μπλαρίνες. Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την πρώτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με μια δημιουργία από την εταιρεία μόδας pinkflow, ένα καρό φόρεμα σε λευκό και γαλάζιο, με βολάν. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι κόκκινες μπαλαρίνες από το κατάστημα Pretty Balerinas. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβει το έντονο μαύρο eyeliner και το κατακόκκινο κραγιόν της και ο Στέφανος Βασιλάκης τα ίσια μαλλιά της με τις γυρισμένες άκρες και τη χωρίστρα.

Τρίτη 19/5

Ξυπνάτε, ανοίγετε την ντουλάπα σας και προσπαθείτε να βρείτε τι πρέπει να φορέσετε για να είστε κομψές ακόμα και τώρα που η θερμοκρασία έχει χτυπήσει κόκκινο. Εμείς είμαστε εδώ για να σας δώσουμε την ωραιότερα και πιο απλή λύση που ακούει στο όνομα… co-ord sets. Πρόκειται για σετ, τοπ με φούστα ή παντελόνι ή σορτς που μπορείτε να τα φορέσετε και ασορτί, τόσο σε καθημερινές περιστάσεις όσο και σε επίσημες, αλλά και να τα συνδυάσετε με άλλα αγαπημένα σας κομμάτια. Σε αυτό το trend έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, τη δεύτερη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με μια δημιουργία από την εταιρεία μόδας Access Fashion, που μπορεί να δίνει την εντύπωση ενός φορέματος, όμως αποτελείται από ένα τοπ και μια φούστα με εμπριμέ πολύχρωμο τύπωμα, με διακοσμητικά καθρεφτάκια. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι nude σουέντ mules, Esiot. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβει το έντονο μαύρο eyeliner και ο Στέφανος Βασιλάκης τα ίσια μαλλιά της με τις γυρισμένες άκρες και τη χωρίστρα, ένα χτένισμα που μας ταξιδεύει πολλές δεκαετίες πίσω και συγκεκριμένα στη σταρ που το ανέδειξε και το έκανε σήμα κατατεθέν της, τη Farrah Fawcett.

Τετάρτη 20/5

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για τα co-ord sets, τα σετ που αποτελούνται από τοπ με φούστα ή παντελόνι ή σορτς που μπορείτε να τα φορέσετε και ασορτί, ειδικά τις μέρες που δεν έχετε την παραμικρή έμπνευση και κοιτάζετε σκεφτικές την ντουλάπα σας, αλλά και να τα συνδυάσετε με άλλα αγαπημένα σας ρούχα και αξεσουάρ. Πρόκειται για ένα από τα trends που μας αρέσουν πολύ και μπορεί να φορεθεί σε όλες τις περιστάσεις, καθημερινές και επίσημες. Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τρίτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με μια δημιουργία του σχεδιαστή μόδας Stelios Koudounaris που αποτελείται από ένα ριγέ body με μεγάλο 70’s γιακά και όλη την πλάτη έξω και ένα ασορτί ψηλόμεσο cigarette παντελόνι. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι διάφανες ψηλοτάκουνες γόβες με κρύσταλλα, Bilero. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβει το έντονο μαύρο eyeliner και ο Στέφανος Βασιλάκης τα μαλλιά της, τα οποία έπιασε σε ένα ψηλό pony tail και γύρισε τις άκρες προς τα έξω, ένα από τα χτενίσματα που σας προτείνουμε να το υιοθετήσετε και όλες εσείς που έχετε μακριά μαλλιά.

Πέμπτη 21/5

Το κόκκινο φόρεμα είναι χωρίς καμία αμφιβολία μια από τις “σταθερές αξίες” στη μόδα. Και δικαιολογημένα αφού μπορεί να φορεθεί σε όλες τις περιστάσεις, από το πρωί έως το βράδυ και σε όλες τις εποχές. Στην αγορά θα βρείτε πολλά που καλύπτουν όλα τα στυλ και τις απαιτήσεις σας. Δοκιμάστε αρκετά και καταλήξτε στο ιδανικό για εσάς. Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τέταρτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με μια δημιουργία της εταιρείας Zini, ένα κόκκινο λινό φόρεμα με κουμπιά και ζώνη που αφήνει την πλάτη ακάλυπτη. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα animal print πέδιλα, Mark Milan. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο μαύρο eyeliner και το κατακόκκινο κραγιόν και ο Στέφανος Βασιλάκης τα κυματιστά μαλλιά της -ελαφριά βαγκ- με τη χωρίστρα στο πλάι.

Παρασκευή 22/5

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για το wrap dress που αν και υπήρχε αρκετό καιρό πριν στο χώρο της μόδας, απογειώθηκε από την αγαπημένη σχεδιάστρια Diane Von Furstenberg το 1974. Το μυστικό της επιτυχίας του ήταν το υλικό του, το ελαστικό ζέρσεϊ που κολακεύει κάθε σωματότυπο και αναδεικνύει τα καλύτερα σημεία κάθε γυναίκας. Γι’ αυτό και γρήγορα μπήκε σε όλες τις γκαρνταρόμπες. Και δικαιολογημένα, αφού μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως το βράδυ, όλες τις σεζόν και σε όλες τις περιστάσεις, καθημερινές και επίσημες. Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την πέμπτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με μια δημιουργία της εταιρείας DOCA, ένα ριγέ wrap φόρεμα, σε λευκό και γαλάζιο, τα δύο χρώματα του Καλοκαιριού. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα κόκκινο κολιέ και ένα ζευγάρι λευκά πέδιλα, επίσης από την εταιρεία DOCA.  Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο μαύρο eyeliner και το κατακόκκινο κραγιόν και ο Στέφανος Βασιλάκης τα beach waves στα μαλλιά της με τη χωρίστρα, το απόλυτο χτένισμα του Καλοκαιριού -θα νομίζουν όλοι πως μόλις γυρίσατε από βουτιά στη θάλασσα.

φδσφδσφδσ

Keywords
Τυχαία Θέματα