Το make up look της Sienna Miller στο Met Gala ήταν εκθαμβωτικό, glam και ότι καλύτερο για την επόμενη βραδινή σας έξοδο

Από την ωδή στην θεατρικότητα. Κάπως έτσι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το κλίμα του Met Gala. Και δε θα μπορούσε να απουσιάζει η Sienna Miller.

Φορώντας ένα maxi metallic φόρεμα του οίκου Paco Rabanne, επέλεξε ένα απλό ανέμελο hairstyle και έδωσε περισσότερη έμφαση στο σαγηνευτικό make up look.

Η Wendy Rowe, Creative

Director της Μax Factor, δημιούργησε το make-up look της Sienna Miller που έκλεψε τις εντυπώσεις. H Wendy Rowe δήλωσε σχετικά: «Για το beauty look της Sienna στο MET Gala, εμπνευστήκαμε από το glam rock στιλ της δεκαετίας του ‘60. Σκεφτείτε ένα συνδυασμό Edie Sedgwick και David Bowie, η απολύτως cool όψη της υπερβολής!»

Δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα μάτια με χρυσές αποχρώσεις, συνδύασε διαφορετικές υφές και χρώματα, ενώ στα χείλη επελέξε μια nude, διάφανη όψη που ολοκλήρωσε το look.

Εμείς μάθαμε τα προϊόντα που χρησιμοποίησε η Rowe και φυσικά θα σας τα μαρτυρήσουμε.

Αποκτήστε το look της

Πρόσωπο: Άπλωσε στην επιδερμίδα το Miracle Touch Foundation, Warm Almond & Beige και στην περιοχή των ματιών το Radiant Lift Concealer, Μedium. Η τελική πινελιά έγινε με την Crème Puff Powder, Transparent.

Μάτια: Στις βλεφαρίδες χρησιμοποίησε την 2000 Calories Mascara και τόνισε το βλέμμα με σκιές από την Masterpiece Eyeshadow Palette and / or Contouring Eyeshadow Stick.

Χείλη: Άπλωσε το Max Factor Lipfinity 24h Velvet Matte, Luxe Nude.

Διαβάστε ακόμη:

Οι κανόνες ομορφιάς αλλάζουν ενόψει του Καλοκαιριού και πρέπει να τους μάθετε και να τους ακολουθήσετε

H Carey Mulligan έκοψε τα μαλλιά της ακολουθώντας την μεγαλύτερη τάση των τελευταίων χρόνων

Keywords
Τυχαία Θέματα