“Εχα κάνει και δοκιμαστικό για την εκπομπή της Ράλλη στον ΑΝΤ1, αλλά…”

Συνέντευξη στο περιοδικό People και τη δημοσιογράφο Φανή Πλατσατούρα παραχώρησε η Ελένη Βουλγαράκη. Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως πριν πει το “ναι” στη Σίσσυ Χρηστίδου για να είναι στην εκπομπή “Έλα Χαμογέλα”, είχε δεχτεί πρόταση για την καλοκαιρινή εκπομπή που παρουσίαζε η Νικολέττα Ράλλη στον ΑΝΤ1.

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξης της:

Με τη δημοσιογραφία πώς αποφάσισες να ασχοληθείς;

Τελειώνω την πρακτική μου ως νοσηλεύτρια στη Θεσσαλονίκη και επιστρέφω στην Καστοριά γιατί διατηρούσα εκεί μια σχέση πέντε χρόνων με ένα αγόρι και ήθελα να είμαι μαζί του. Ήμουν και μικρή ηλικιακά και το ζούσα έντονα. Όταν, βέβαια, του πρότεινα να συγκατοικήσουμε, δεν τον είδα πολύ θερμό και για να του τη σπάσω είπα «Εντάξει, θα φύγω στην Αθήνα να σπουδάσω Δημοσιογραφία». Πίστευα ότι θα με απέτρεπε, αλλά μου απάντησε «Να πας!». Από πείσμα ήρθα στην Αθήνα και στη σχολή του ΑΝΤ1. Με μισή καρδιά… Μέχρι την τελευταία μέρα, θυμάμαι, είχα κλειστεί στο σπίτι και έκλαιγα!

Πόσο καιρό μετά χωρίσατε;

Στους πέντε μήνες…

Τελειώνεις τη σχολή δημοσιογραφίας και μετά πού βρίσκεις δουλειά;

Ξεκίνησα ως βοηθός παραγωγής στον Rythmos FM, μετά στο τμήμα Μάρκετινγκ και κάπως έτσι βρέθηκα στο Mad –ύστερα από οντισιόν–, όπου ανέλαβα τη δική μου εκπομπή σε τηλεόραση και ραδιόφωνο. Τώρα κλείνω σχεδόν τέσσερα χρόνια στο Mad.

Παράλληλα, τώρα συμμετέχεις στην εκπομπή του Open Έλα Χαμογέλα!, με παρουσιάστριατη Σίσσυ Χριστίδου. Πώς προέκυψε η πρόταση;

Είναι πολύ αστείο! Κάθομαι ένα μεσημέρι στο σπίτι και με παίρνει τηλέφωνο ο φίλος μου και hair expert Νικόλας Βιλλιώτης και μου λέει: «Έλα, Βουλγαράκη, θέλει να σου μιλήσει η Σίσσυ Χρηστίδου». Νόμιζα ότι μου κάνει πλάκα, αλλά από την άλλη γραμμή άκουσα τη Σίσσυ να μου λέει «Δεν θα το πιστέψεις! Έχω ακούσει τυχαία το όνομά σου δύο φορές μέσα σε μία εβδομάδα. Στήνουμε μια εκπομπή, θέλεις να περάσεις από ένα δοκιμαστικό;». Η αλήθεια είναι πως σε εκείνο το δοκιμαστικό είχαμε γελάσει πολύ, κάπως «κουμπώσαμε» από την αρχή.

Πριν από τη συγκεκριμένη πρόταση, είχε χτυπήσει το τηλέφωνο για άλλες δουλειές στην τηλεόραση;

Είχα μια πρόταση πέρσι το καλοκαίρι για να συμμετάσχω στην εκπομπή που παρουσίαζε η Νικολέττα Ράλλη στον ΑΝΤ1, είχα κάνει και δοκιμαστικό, αλλά οι υποχρεώσεις μου στο Mad δεν μου το επέτρεπαν και είπα «όχι». Εντέλει, όμως, έγινε για καλό!

Διαβάστε ακόμη:

Ξεκίνησε η εργένικη ζωή για τον Θοδωρή Μαραντίνη-Η απίθανη ερώτηση στους followers του!

Η Ελένη Τσολάκη αποκαλύπτει πόσα κιλά ζυγίζει και όσα προσέχει στη διατροφή της!

Η Ζέτα Δούκα αποκαλύπτει πώς βίωσε τον χωρισμό των γονιών της όταν ήταν 17 χρονών

Keywords
Τυχαία Θέματα