Το little black φόρεμα της Jennifer Aniston που όλες θέλουμε να φορέσουμε στις γιορτές

Κάθε δημόσια εμφάνιση της Jennifer Aniston είναι ένα χάρμα οφθαλμών και αυτό γιατί η πασίγνωστη star του Hollywood έχει βρει το στιλ που της ταιριάζει, έχει φτιάξει ένα εκπληκτικό κορμί και ξέρει πώς να κλέβει τις εντυπώσεις.

Πριν λίγες ημέρες η ίδια βρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας Dumplin’in

και επέλεξε να φορέσει ένα μίνι μαύρο φόρεμα της σχεδιάστριας Stella McCartney αξίας 3.620 δολαρίων. Η πανέμορφη ηθοποιός συνδύασε το φόρεμά της με Valextra clutch και Fred Leighton κοσμήματα, ενώ ολοκλήρωσε το look της με σέξι ψηλοτάκουνα πέδιλα.

To αστραφτερό φόρεμα της Aniston αποτελεί μια πολύ ωραία πρόταση και για τα εορταστικά μας look που θέλουμε να είναι πάντα πολύ προσεγμένα, σέξι και εντυπωσιακά. Άλλωστε τα μεταλλιζέ υφάσματα, τα στρας, οι πούλιες είναι υλικά που προτιμάμε για τα ρούχα μας κατά την εορταστική περίοδο.

Συνδύασε το μίνι φόρεμά σου με ψηλοτάκουνα πέδιλα, όπως έκανε η Jennifer Aniston, ή προτίμησε μποτάκια, sock boots, over-the-knee boots ή ακόμα και combat boots αν σου αρέσει το πιο casual style και θες να έχεις την άνεσή σου το βράδυ των Χριστουγέννων ή της Πρωτοχρονιάς.

Επιπλέον ένα φόρεμα σαν και αυτό αποτελεί καλή λύση για πολλές στιγμές και φάσεις της ζωής σου, για parties, για επετείους, για γάμους και για άλλα events και σίγουρα δεν θα πάει χαμένο και θα το φορέσεις ξανά και ξανά.

Δες και άλλες stars που έχουν φορέσει παρόμοια φορέματα και πάρε ιδέες!

Διαβάστε ακόμα: Σας αρέσουν τα σκουλαρίκια; Δείτε ποιο είναι το huge trend που σε λίγο θα το φοράτε όλες!

Keywords
Τυχαία Θέματα