Τί προβλέπουν τα ζώδια από 10 -17.12.2018;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα αισθηματικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Κριέ! Η μετακίνηση του Ερμή στον Τοξότη στις 13.12 κυριαρχεί αυτή την εβδομάδα και είναι γεγονός ότι η επικοινωνία περνάει σε άλλο επίπεδο, περισσότερο πνευματικό, καθώς αυτό που κυρίως σε απασχολεί είναι να συμμετέχεις σε συζητήσεις με αντικείμενο φιλοσοφικά ζητήματα που σε ενδιαφέρουν, να δρομολογήσεις ζητήματα σπουδών που μπορεί να επιθυμείς να παρακολουθήσεις, να επικεντρωθείς στη διασκέδαση και

στο ερωτικό παιχνίδι που λειτουργεί ανανεωτικά στην ψυχολογία σου. Αυτό που πρέπει ιδιαίτερα να προσέξεις είναι η συγκέντρωσή σου σε καθημερινές υποχρεώσεις που πιθανά έχεις, καθώς δεν είναι εύκολο να σκεφτείς πρακτικά ή να επικεντρωθείς σε ένα ζήτημα και αυτό πιθανά να σου κοστίσει κάνοντας λάθη. Προσοχή επίσης σε φανατικές τάσεις ή θρασύτητα που θα δημιουργήσουν πρόβλημα στις σχέσεις σου.

Στις 16.12 το εξάγωνο της Αφροδίτης στον Σκορπιό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές συνθήκες στην προσωπική σου ζωή, καθώς πάθος και λογική εναρμονίζονται μοναδικά και αυτό έχει θετικό αντίκτυπο στις σχέσεις σου, παρέχοντας σταθερότητα, ασφάλεια και μοναδική χημεία. Παράλληλα, είναι εξαιρετική συνθήκη για να επιτύχεις καλύτερους οικονομικούς όρους στην καριέρα σου, κάνοντας νέες συμφωνίες με ανωτέρους ή πρόσωπα εξουσίας, και να επιβραβευτείς για την προσπάθεια που έχεις καταβάλει. Να είσαι βέβαιος ότι θα ανταμειφθείς όσο έχεις προσπαθήσει. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο!

ΤΑΥΡΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ταύρε! Ο Ερμής περνάει στον Τοξότη στις 13.12 και είναι πραγματικότητα ότι μπαίνεις σε μία έντονη εσωστρέφεια, καθώς αυτό που πραγματικά θέλεις είναι να παρατηρείς τι γίνεται γύρω σου και να μην εκφράζεσαι. Θα πρέπει να διαχειριστείς πιθανή νευρικότητα και καχυποψία που το πιθανότερο είναι να εκτονωθεί στο ταίρι σου και να υπάρξουν στιγμές που θα πεις λόγια που θα πονέσουν. Μπορείς αντί γι’ αυτό να χρησιμοποιήσεις την διαίσθησή σου να σε καθοδηγήσει στη σχέση σου και να εκφράσεις τα βαθύτερα συναισθήματά σου στο ταίρι σου, κόντρα σε ανασφάλειες και απωθημένα που μπορεί να έχεις. Ιδανικές είναι οι συνθήκες για οικονομικές συμφωνίες με τρίτους, για την διεκπεραίωση κληρονομικών υποθέσεων, για επενδύσεις και δάνεια, καθώς το ένστικτό σου μπορεί να σε καθοδηγήσει μοναδικά και να επωφεληθείς τα μέγιστα.

Στις 16.12 το εξάγωνο της Αφροδίτης στον Σκορπιό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να λειτουργήσει μοναδικά στην προσωπική σου ζωή, καθώς έχεις τη δυνατότητα να παρέχεις στο ταίρι σου τη σταθερότητα και την ασφάλεια, αλλά επίσης να τη λάβεις. Εσύ που είσαι μόνος/η, σημαντική μπορεί να είναι νέα γνωριμία που θα αποτελέσει κομβικό κεφάλαιο στην προσωπική σου ζωή και εξέλιξη. Σημαντικές μπορεί να είναι ακόμα οι οικονομικές σου συμφωνίες, καθώς είναι πια καιρός να λάβεις αυτά που σου αξίζουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Δίδυμε! Το σημαντικότερο αστρολογικό γεγονός της εβδομάδας είναι το πέρασμα του Ερμή στον Τοξότη στις 13.12 που επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά την επικοινωνία στις προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες που ήδη υπάρχουν στη ζωή σου ή σε νέες που μπορεί να προκύψουν. Είναι γεγονός ότι η διάθεση κατανόησης που δείχνεις θα σε οδηγήσει σε σωστές επιλογές, καθώς έχεις άμεσα το κριτήριο να καταλάβεις ποιος είναι ο καλύτερος δρόμος που πρέπει να ακολουθήσεις. Η επικοινωνία στις σχέσεις σου παίζει καθοριστικό ρόλο, καθώς δείχνεις την διάθεση να έρθεις στη θέση του συντρόφου σου και να αντιληφθείς τις δικές του ανάγκες. Πρόσεχε μόνο γιατί οι προσωπικές σου ανασφάλειες μπορεί να σε οδηγήσουν σε υποχωρητικότητα και να αφήσεις στην άκρη τις δικές σου ανάγκες για να καλύψεις τον άλλον από προσωπικούς φόβους που σε διακατέχουν.

Στις 16.12 το εξάγωνο της Αφροδίτης στον Σκορπιό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω στρέφει το ενδιαφέρον σου στον επαγγελματικό σου τομέα και δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για οικονομικές απολαβές αντάξιες της προσπάθειας σου. Είναι γεγονός ότι πιθανά ήρθε ο καιρός να αναγνωριστεί η εργατικότητα και η μεθοδικότητα σου, κάτι που θα γίνει άμεσα εμφανές στην τσέπη σου. Παράλληλα πάθος και ερωτισμός εναρμονίζονται με την καθημερινότητα και δίνουν σταθερότητα στην προσωπική σου ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Καρκίνε! Η μετακίνηση του Ερμή στον Τοξότη στις 13.12 σηματοδοτεί αστρολογικά την εβδομάδα αυτή καθώς στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά την καθημερινότητα και την εργασία σου προσπαθείς να δώσεις λύσεις σε προβλήματα ή εκκρεμότητες που έχεις με γρήγορο και άψογο τρόπο. Συζητήσεις για νέες θέσεις εργασίας ή εξέλιξή στην ήδη υπάρχουσα είναι πολύ πιθανές, γι’ αυτό και καλά θα κάνεις να είσαι προετοιμασμένος για νέες ευθύνες και υποχρεώσεις που μπορεί να επωμιστείς. Αυτό που πρέπει να περιορίσεις είναι η έντονη επιθετικότητα και τάσεις γκρίνιας που μπορεί να εκδηλώνεις λόγω του άγχους που νιώθεις, κάτι όμως που θα δημιουργήσει πιθανά έντονες αντιπαραθέσεις και δυσαρέσκεια από συναδέλφους ή από τους δικούς σου ανθρώπους.

Στις 16.12 το εξάγωνο της Αφροδίτης στον Σκορπιό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω δίνει άλλο αέρα στη σχέση σου, καθώς το έντονο πάθος και η έξαψη συνδυάζεται με τη σταθερότητα και την ασφάλεια που σου παρέχει το ταίρι σου και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε σημαντικές αποφάσεις για την κοινή σας πορεία. Καταλυτικά θετικές μπορεί να είναι και οι συνεργασίες σε ότι αφορά δημιουργικά ζητήματα γιατί δείχνουν να σου εμπνέουν το κέφι για δημιουργία και την διάθεση για να προσπαθήσεις πολύ για την επίτευξή τους.

ΛΕΩΝ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Λέοντα! Ο Ερμής περνάει στον Τοξότη στις 13.12 και απογειώνει το κέφι, τη χαρά, την παιδικότητα στον τρόπο έκφρασης σου και την ανάγκη να επικοινωνήσεις με τους γύρω σου, όμως αυτό που επικεντρώνεσαι να κάνεις είναι να προβάλλεις τον εαυτό σου και τις δικές σου σκέψεις πολλές φορές αδιαφορώντας για τις απόψεις των γύρω σου και αυτό μπορεί να σε βάλει σε μπελάδες και να προκαλέσει δυσαρέσκεια. Καλό είναι επίσης να προσπαθήσεις να περιορίσεις τις πομπώδεις εκφράσεις και τις υπερβολές γιατί είναι βέβαιο ότι θα κουράσουν και θα χαλάσουν την πραγματική σου εικόνα.

Στις 16.12 το εξάγωνο της Αφροδίτης στον Σκορπιό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω δίνει την ευκολία στη σχέση σου να αντιμετωπίσεις ζητήματα καθημερινότητας που μπορεί να απασχολούν εσένα και το ταίρι σου με τρυφερό και αγαπησιάρικο τρόπο και συνάμα να μην αφήνεις τη λογική στην άκρη. Η μεθοδική προσπάθεια και των δύο μπορεί να αποδώσουν τα μέγιστα και να εφοδιάσουν τη σχέση με νέες βάσεις που θα είναι καταλυτικές για την πορεία. Σημαντικές μπορεί να είναι οι εξελίξεις και στην δουλειά σου, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξει αύξηση των οικονομικών απολαβών αφού αναγνωρίζεται η προσωπική σου προσπάθεια και αυτό είναι κάτι που θα σε χαροποιήσει πάρα πολύ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Παρθένε! Ο Ερμής περνάει στον Τοξότη στις 13.12 και επικεντρώνεται η προσοχή σου σε ότι αφορά οικογενειακά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν και θέλεις να τα λύσεις. Οι συζητήσεις με τα οικεία σου πρόσωπα θα είναι διαρκείς και γεγονός είναι ότι εσύ δείχνεις να αντιλαμβάνεσαι, να κατανοείς και να συμμερίζεται αυτό αυτά που οι άλλοι σου λένε, κάτι που θα δώσει σημαντική ώθηση στις εξελίξεις. Αυτό που θα πρέπει να καταλάβεις είναι ότι έχεις την τάση να οικειοποιείται προβλήματα που δεν είναι δικά σου και αυτό σου δημιουργεί μεγάλη ένταση ψυχολογική και φόρτιση. Καλά θα κάνεις λοιπόν να φιλτράρεις ότι σε επηρεάζει και να μην αφήνεις να σε διαπερνούν προβλήματα που επιβαρύνουν τη διάθεσή σου.

Στις 16.12 το εξάγωνο της Αφροδίτης στον Σκορπιό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω λειτουργεί ευεργετικά στην προσωπική σου ζωή, καθώς η διασκέδαση και η ευχάριστη διάθεση στη σχέση σου συνδυάζονται αρμονικά με τη σταθερότητα και την ασφάλεια που επιζητάς και αυτό θα έχει καταλυτικές συνέπειες. Σημαντικές μπορεί να είναι και οι εξελίξεις σε ότι αφορά εμπορικά ή δημιουργικά ζητήματα που σε απασχολούν, καθώς οι οικονομικές απολαβές μπορεί να είναι τέτοιες που να φαίνεται ξεκάθαρα η αναγνώριση της προσωπικής προσπάθειας και αυτό είναι που θα σε ευχαριστήσει ιδιαίτερα.

ΖΥΓΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ζυγέ! Ο Ερμής περνάει στον Τοξότη στις 13.12 και είναι γεγονός ότι αυτό που εσύ επιθυμείς έντονα είναι να επικοινωνήσεις με κάθε τρόπο κυρίως με το στενό σου περιβάλλον (αδέρφια, ξαδέρφια, κολλητούς φίλους), καθώς είναι έντονη διάθεση σου για ανταλλαγή πληροφοριών, απόψεων αλλά και επίλυση ζητημάτων που μπορεί να σας απασχολούν. Έντονη μπορεί να είναι και η δραστηριότητά σου σε σχέση με εμπορικές ή επικοινωνιακές συνεργασίες, καθώς η διαίσθησή σου και η επικοινωνιακή σου δεινότητα μπορούν να φέρουν εξαιρετική αποτελέσματα. Πιθανά είναι τα ταξίδια ή οι κοντινές αποδράσεις που θα σε ανανεώσουν, έστω και αν είναι για επαγγελματικούς λόγους, βρίσκεις την ευκαιρία να ξεφύγεις από τη ρουτίνα και να ανανεωθείς κάτι που είναι πολύ σημαντικό για σένα στην παρούσα φάση.

Στις 16.12 το εξάγωνο της Αφροδίτης στον Σκορπιό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω δημιουργεί εξαιρετικές συνθήκες σε ότι αφορά τις ερωτικές σου σχέσεις, αλλά και οικονομικά ζητήματα που αφορούν την οικογένεια και την εξέλιξή τους. Τα συναισθήματα και το πάθος εναρμονίζονται με την ανάγκη για σταθερότητα και τρυφερότητα και αυτό μπορεί να δώσει εξαιρετική ώθηση στην προσωπική σου ζωή. Πιθανή είναι η υποστήριξη της οικογένειά σου σε οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν και αυτό θα σε βοηθήσει να απελευθερωθείς από πιθανά άγχη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Σκορπιέ! Ο Ερμής περνάει στον Τοξότη στις 13.12 και μπαίνεις σε μία ιδιαίτερα αργή και εσωτερική διαδικασία που αφορά τα οικονομικά σου ζητήματα, εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις, λογαριασμούς που πιθανά σε απασχολούν. Η υπομονή και η επιμονή σου δίνουν τη δυνατότητα να βρεις τις κατάλληλες για σένα λύσεις και να δρομολογήσεις έτσι όποιο ζήτημα σε ενδιαφέρει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σχέδια και συζητήσεις για αύξηση των οικονομικών πόρων είναι δεδομένα, καλό είναι βέβαια να μην επικεντρώνεσαι μόνο στα θέλω σου και να μην είσαι αδιάλλακτος γιατί αυτό μπορεί να δημιουργήσει τριγμούς σε όποιες συμφωνίες μπορεί να επέλθουν. Πάντως είναι ξεκάθαρο ότι ο επιμένων νικά και εσύ δεν θα διστάσεις να επιμείνεις εκεί που θεωρείς ότι μπορεί να πετύχεις το στόχο σου.

Στις 16.12 το εξάγωνο της Αφροδίτης στο ζώδιό σου με τον Κρόνο στον Αιγόκερω δημιουργεί εξαιρετικές συνθήκες τόσο για την προσωπική, όσο και για την επαγγελματική σου ζωή και οι εξελίξεις θα είναι ιδανικές αν καταβάλεις προσπάθεια προς τη θετική κατεύθυνση. Η διάθεση να καλύψεις τις ανάγκες σου εκφράζεται με λογική και ξεκάθαρη σκέψη και αυτό είναι βασικό για να συμμεριστεί το ταίρι σου ότι νιώθεις. Σημαντικές μπορεί να είναι οι εξελίξεις και σε επαγγελματικό πεδίο, καθώς εμπορικές ή επικοινωνιακές συνεργασίες δείχνουν να σταθεροποιούνται και να σου αποφέρουν κέρδη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Τοξότη! Το σημαντικότερο αστρολογικό γεγονός της εβδομάδας αυτής είναι το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιό σου 13.12 που σε βγάζει από πιθανή μοναχικότητα και πια διεκδικείς έντονα να εκφράσεις την άποψή σου, το να ακουστεί η γνώμη σου, το να γίνουν κατανοητά τα πιστεύω σου και είναι βέβαιο ότι δεν θα διστάσεις να δώσεις μάχες για να κερδίσεις το παιχνίδι των εντυπώσεων. Σημαντικές μπορεί να είναι η εξελίξεις σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου, καθώς ο δυναμισμός του λόγου σου εκφράζεται και στις κινήσεις και δεν θα διστάσεις να δραστηριοποιηθείς σε περίπτωση που αντιληφθείς ότι συνεργασίες που σε ενδιαφέρουν είναι αυτές που είναι ιδανικές για σένα. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις στον υποκειμενισμό και στην τάση να προσωποποιήσεις ότι ακούς, δημιουργώντας έτσι έντονες παρεξηγήσεις με τους γύρω σου κυρίως με το ταίρι και τους συνεργάτες σου.

Στις 16.12 το εξάγωνο της Αφροδίτης στον Σκορπιό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω είναι πιθανό να φέρει στο προσκήνιο πρόσωπα του παρελθόντος που υπάρχουν εκκρεμότητες ακόμα μέσα σου και να εκφράσεις άκρως λογικά, χωρίς καμία συναισθηματική υπερχείλιση ανάγκες, συναισθήματα, επιθυμίες. Καλό είναι βέβαια να αφήσεις το χρόνο να περάσει για να βγάλεις συμπεράσματα για το αν θέλεις να επιστρέψεις σε μία πρότερη κατάσταση, όμως είναι δεδομένο ότι οι συνθήκες που δημιουργούνται δείχνουν σταθερότητα και ασφάλεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Αιγόκερε! Ο Ερμής περνάει στον Τοξότη στις 13.12 και μπαίνεις σε μία ιδιαίτερη διαδικασία εσωστρέφειας και μοναχικότητας, καθώς έρχεσαι αντιμέτωπος με αναμνήσεις και τραύματα του παρελθόντος που πιθανά να σε ταλαιπωρούν ακόμα και να μην μπορείς να απεγκλωβιστείς από αυτά. Ιδιαίτερα προβλήματα μπορεί να δημιουργηθούν από αυτό το έλλειμμα αυτοσυγκέντρωσης που σε διακρίνει σε θέματα καθημερινότητας και ρουτίνας που πιθανά να αντιμετωπίσεις, γι αυτό καλό είναι να είσαι πολύ προσεκτικός στη δράση σου γιατί δεν αποκλείεται να υποπέσεις σε λάθη που θα σου στοιχίσουν σημαντικά. Μπες στη διαδικασία να ασχοληθείς με την τέχνη, τη μουσική, τον εσωτερισμό, τον διαλογισμό για να καταφέρεις να ισορροπήσεις την ψυχολογία σου και να εκτονώσεις όλο αυτό το ψυχικό δυναμικό που βαραίνει την διάθεσή σου.

Στις 16.12 το εξάγωνο της Αφροδίτης στον Σκορπιό με τον Κρόνο στο ζώδιό σου σού δίνει εξαιρετικές προοπτικές σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή, αλλά και πιθανούς στόχους και φιλοδοξίες που έχεις. Ο έρωτας δεν αποκλείει και την προσωπική σου ελευθερία και είναι γεγονός ότι έχεις την ευκαιρία να οριοθετηθείς έναντι του συντρόφου σου να καταγράψεις τον προσωπικό σου. χώρο δίνοντας του όμως ξεκάθαρα την αίσθηση της ασφάλειας και της σταθερότητας στη σχέση, κάτι που βάζει ιδανικές βάσεις. Παράλληλα εξαιρετικό μπορεί να είναι το κέρδος από σχέδια και όνειρα που δρομολογούνται με ιδιαίτερο τρόπο και κάτω από την έντονη προσωπική σου προσπάθεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Υδροχόε! Ο Ερμής περνάει στον Τοξότη στις 13.12 και το μυαλό σου επικεντρώνεται σε στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις και συνεχώς κατεβάζεις νέες πρωτοποριακές και επαναστατικές ιδέες που δημιουργούν το κατάλληλο κλίμα στους γύρω σου, κυρίως σε φιλικά σου πρόσωπα που δεν θα διστάσουν να είναι αρωγοί σε οποιαδήποτε προσπάθεια σου. Οι απόψεις και οι σκέψεις που εκφράζεις ανταποκρίνονται στη συνείδηση των περισσότερων και το πιθανότερο είναι να γίνεις το επίκεντρο της οποίας παρέας ή ομάδας θα βρεθείς, καθώς η επαναστατική σου διάθεση σηματοδοτεί την εξέγερση της συνείδησης του περιβάλλοντός σου. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε έντονες τάσεις αλαζονείας και εριστικής διάθεσης σε πρόσωπα που δεν αντιλαμβάνονται τον τρόπο σκέψης σου.

Στις 16.12 το εξάγωνο της Αφροδίτης στον Σκορπιό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σε βοηθούν να κατασταλάξεις σε προσωπικό επίπεδο, καθώς υπάρχει ιδανική διάθεση για να κλείσουν ζητήματα του παρελθόντος που πιθανά βαραίνουν τη σχέση σου και σου δημιουργούν ανασφάλεια. Η λογική και ευαισθησία εναρμονίζονται μοναδικά και δίνουν γερές βάσεις για να οικοδομήσεις σε προσωπικό επίπεδο. Πιθανές είναι και οι θετικές εξελίξεις σε οικονομικό επίπεδο, καθώς προτάσεις επαγγελματικές του παρελθόντος έρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να υπόσχονται πολύ καλύτερες αμοιβές από την ήδη υπάρχουσα εργασιακή θέση που έχεις.

ΙΧΘΥΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ιχθύ! Ο Ερμής περνάει στον Τοξότη στις 13.12 και είναι ξεκάθαρο ότι η προσοχή σου στρέφεται στην επαγγελματική σου πορεία και σε πιθανά σχέδια που σε ενδιαφέρουν να προωθήσεις με σκοπό πάντα την πολυπόθητη για σένα αναγνώριση σε επαγγελματικό και σε κοινωνικό επίπεδο. Οι σκέψεις σου και η λογική σου μπορεί να εντυπωσιάσουν τους ανωτέρους σου, καθώς λειτουργείς με πλήρη μεθοδικότητα και μπορείς να δώσεις δραστικές λύσεις σε ζητήματα που πιθανά να απασχολούν. Το σημαντικότερο είναι όμως ότι πιθανές είναι οι συζητήσεις για την προσωπική σου ανέλιξη και καλά θα κάνεις να δείξεις διαλλακτικότητα και ευελιξία για να μπορέσεις να ανταποκριθείς σε αυτές, διαφορετικά αν επικεντρωθείς στην απολυτότητα και στην αυστηρότητα με τους γύρω σου το πιθανότερο είναι να συγκρουσθείς με δυσάρεστες για σένα συνέπειες. Πολλές μπορεί να είναι οι νέες γνωριμίες που θα σε ωφελήσουν στην καριέρα σου.

Στις 16.12 το εξάγωνο της Αφροδίτης στον Σκορπιό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω ανοίγει μία νέα πορεία στη σχέση σου αλλά και σε σημαντικούς στόχους στη ζωή σου. Είναι γεγονός ότι αισιοδοξία και λογική συνδυάζονται με απόλυτο τρόπο και δημιουργούν ένα ιδανικό σκηνικό για εσένα και το σύντροφό σου για μία σταθερή πορεία με γερές βάσεις. Πιθανές είναι και οι εξελίξεις στο οικονομικό επίπεδο, καθώς η προσπάθεια που έχεις καταβάλει για τους στόχους σου δείχνει να αποδίδει το καλύτερο δυνατό για σένα.

The post Τί προβλέπουν τα ζώδια από 10 -17.12.2018; appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
ζωδια σημερα, νέα, καιρος, εκκρεμότητες, βασεις, επηρεάζει, δραση, κινηση στους δρομους, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , σταση εργασιας, Καλή Χρονιά, εξαψη, αποτελεσματα, αμοιβες, επιθυμιες, γνωμη, δανεια, δουλεια, εργασια, καριερα, κοντρα, μουσικη, ομορφα μυστικα, ονειρα, χημεια, ψυχολογια, ωθηση, αυξηση, αισιοδοξια, αναμνησεις, απωθημενα, βρισκεις, γεγονος, γινει, γινεται, γνωριμια, δεδομενο, δυνατοτητα, δειτε, δειχνει, δωσει, δρομος, δυναμικο, ευκαιρια, ευκολο, υπαρχει, εκκρεμότητες, εκφρασεις, ελευθερια, εβδομαδα, ενστικτο, εξελιξη, επικοινωνια, επενδυσεις, επηρεάζει, ερμης, ερχονται, ερχεσαι, τεχνη, ζωη, ζωδιο, ιδεες, υπομονη, θεσεις εργασιας, θετικο, θετικη κατευθυνση, εικονα, καχυποψια, κεφαλαιο, κλιμα, λαθη, λογια, μπορεις, μυαλο, μυστικα, νεες θεσεις εργασιας, ξαδερφια, παντα, οικογενεια, παθος, πεδιο, περιβαλλον, προβληματα, ρολο, συγκεντρωση, σκεψεις, σχεδια, ταξιδια, ταση, χατζηβασιλειου, χαρα, ψυχικο, ομορφα, ασφαλεια, δωσεις, για σενα, ιδανικο, ιδιαιτερο, ιδιαιτερα, νιωθεις, παιχνιδι, τοξοτη, θεματα, θεσεις
Τυχαία Θέματα