Προβλέψεις Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Είναι πολύ δύσκολο αυτό το διάστημα να προσπαθείς να εξηγήσεις στους αγαπημένους σου, από τους φίλους σου και τον σύντροφό σου μέχρι και την οικογένειά σου, πόσο άγχος και πίεση νιώθεις. Λες και πραγματικά δεν θέλουν να σε ακούσουν. Και αυτή η στάση τους όλο και σε απομονώνει.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Σήμερα υπάρχει μεγάλη περίπτωση να κάνεις μια γνωριμία που θα σε ενθουσιάσει και θα σου πάρει τα μυαλά. Σου προτείνουμε όμως να μην τα δώσεις όλα από την αρχή αλλά να το πας σιγά σιγά.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Άσε στην άκρη

τον εγωισμό σου στα επαγγελματικά σου και κάνε αυτό που θα σου ζητηθεί χωρίς δεύτερη σκέψη. Έτσι θα μπροείς να διεκδικήσεις στο μέλλον περισσότερα πράγματα και καλύτερες συνθήκες εργασίας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Όλη αυτή η ταχύτητα που γίνονται τα πράγματα κάποιες φορές σε τρομάζει. Γιατί μπαίνεις και εσύ σε αυτό το τρυπάκι να τα κάνεις όλα γρήγορα χωρίς να έχεις χρόνο να δεις αν είναι σωστά. Αυτά σκέφτεσαι σήμερα με αποτέλεσμα να μην μπορείς να αποδώσεις όσο θα ήθελες στη δουλειά σου.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Ετοιμάσου να αποχαιρετήσεις το επόμενο διάστημα την ηρεμία που επικρατούσε στη ζωή σου και να τρέξεις σε μεγαλύτερες ταχύτητες. Οι υποχρεώσεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου θα αυξηθούν και πρέπει να τις τακτοποιήσεις άμεσα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Σταμάτα να κολλάς στο παρελθόν και να σκέφτεσαι συνεχώς πως θα είχαν κυλήσει τα πράγματα αν είχες πάρει διαφορετικές αποφάσεις. Ζήσε το τώρα και κάνε σχέδια για το μέλλον, αλλάζοντας ότι δεν σε ευχαριστεί.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Η δουλειά σου σε έχει απορροφήσει με αποτέλεσμα να μην έχεις καθόλου χρόνο για τον σύντροφό σου και τους φίλους σου. Αν θες να ξανάρθει η ισορροπία στη ζωή σου πρέπει να αλλάξεις προτεραιότητες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Ένα μεγάλο θέμα θα προκύψει σήμερα στη δουλειά σου και σου προτείνουμε να μην πάρεις θέση. Προσπάθησε να διατηρήσεις ένα χαμηλό προφίλ, να κάνεις όλα όσα σου έχουν αναθέσεις και να γυρίσεις στο σπίτι σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Σήμερα είναι χωρίς καμία αμφιβολία μια από αυτές τις μέρες που έχεις ανάγκη από μια περιπέτεια και μια αλλαγή. Αυτή όμως δεν θα έρθει από μόνη της. Κανόνισε να βγεις, να διασκεδάσεις ή να αρχίσεις κάτι καινούργιο, όπως γυμναστική. Εκεί γίνονται πολλές γνωριμίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Αυτός που σου αρέσει δεν λέει να κάνει με τίποτα το πρώτο βήμα, απλά αρκείται στο να σε φλερτάρει. Αν θες πρότεινέ του να βγείτε ένα ραντεβού και να δεις αν εκεί θα μπορέσει να ξεδιπλώσει όλα όσα νιώθει για σένα. Αν σου αρνηθεί προχώρα στον επόμενο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Αντί να προβληματίζεσαι και να αγχώνεσαι για τα πάντα, άρχισε να λες στον εαυτό σου πως σου αρέσει το τώρα, πως σε γεμίζει αυτό που κάνεις, πως είσαι ευτυχισμένη με τον σύντροφό σου κτλ. Σύντομα θα δεις πως θα το πιστέψεις και θα ηρεμήσεις, γιατί πραγματικά δεν έχεις κανένα λόγο να γκρινιάζεις.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Σήμερα το χαμόγελο θα επιστρέψει στα χείλη σου καθώς θα δεις τους συναδέλφους σου που τις προηγούμενες ημέρες σε πολεμούσαν να κάνουν το ένα λάθος μετά το άλλο. Ε και αυτό θα σε γεμίσει όπως είναι λογικό και επόμενο με μεγάλη ικανοποίηση.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Keywords
Τυχαία Θέματα