Το κόκκινο ματ κραγιόν που φορά η Angelia Jolie στο Maleficent πρέπει να το αποκτήσετε πριν έρθει ο Χειμώνας

Η νέα ταινίας της Angelina Jolie, Maleficent: Mistress of Evil προβάλλεται ήδη στους κινηματογράφους και τη star την είδαμε στις πρεμιέρες πιο λαμπερή από ποτέ. Η εμφάνιση της Jolie στην ταινία είναι και πάλι απίστευτη αφού η μεταμόρφωση της είναι συγκλονιστική και ταιριάζει απόλυτα με το δαιμόνιο

χαρακτήρα που υποδύεται.

Κυκλοφόρησε μάλιστα και ένα video που δείχνει όλα τα στάδια της μεταμόρφωσης-μακιγιάζ. Το make up look δημιουργήθηκε με προϊόντα MAC. Οι make up artists τοποθέτησαν πρόσθετα ζυγωματικά στην ηθοποιό ώστε να τονίσουν ακόμη περισσότερο όλο το πρόσωπο και να ταιριάξουν με τα εμβληματικά κέρατα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη M·A·C Cosmetics (@maccosmetics) στις 9 Οκτ, 2019 στις 12:43 μμ PDT

Το σήμα κατατεθέν του look όμως είναι τα κατακόκκινα χείλη. Και ναι, οι ειδικοί αποκάλυψαν ποιο ακριβώς είναι. Πρόκειται για το MAC Lipstick, Russian Red. Ένα από τα πλέον κλασικά κόκκινα κραγιόν, κι εκείνο που υπάρχει στο νεσεσέρ όλων των celebrity mak up artists.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη M·A·C Cosmetics (@maccosmetics) στις 10 Οκτ, 2019 στις 7:32 πμ PDT

Το κραγιόν περιλαμβάνεται στη νέα συλλεκτική συλλογή του brand που ονομάζεται MAC Maleficent Collection. Και δεν είναι μόνο αυτό φυσικά. Το αγαπημένο σας brand φρόντισε να συμπεριλάβει και όλα τα υπόλοιπα προϊόντα μακιγιάζ που χρησιμοποιήθηκαν για το μακιγιάζ της Angelina. Πιο συγκεκριμένα: Το μολύβι χειλιών Lip Pencil στην απόχρωση Cherry, το διάφανο λιπ γκλος Lip Glass, οι σκιές στις αποχρώσεις Scene και Print με τις οποίες οι make up artists δημιούργησαν το τέλειο smoky eye look. Στις βλεφαρίδες άπλωσαν την Extreme Dimension 3D Black Lash Mascara αλλά και τις ψεύτικες #36 Lash.

Ενόψει του Halloween και αν είστε καλεσμένες σε party μην το σκέφτεστε, Mistress of Evil θα ντυθείτε και το μακιγιάζ γνωρίζετε ακριβώς με ποια προϊόντα θα το πετύχετε.  Αν πάλι όχι, ειδικά το  συγκεκριμένο κόκκινο κραγιόν είναι το πλέον κλασικό και αυτό σημαίνει πως αν ψάχνατε για την κατάλληλη απόχρωση τώρα τη βρήκατε. Το ίδιο φυσικά ισχύει τόσο για τις σκιές όσο και για τη μάσκαρα ειδικά αν σας αρέσουν τα δραματικά looks στα μάτια.

Κεντρική photo: Kevin Winter/Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε ακόμη:

Το μαύρο χρώμα στο μανικιούρ αποκτά ένα παιχνιδιάρικο twist που το κάνει ακόμη πιο ξεχωριστό

Face scrub: Δείτε τα καλύτερα και επιλέξτε εκείνο που θα χρησιμοποιήσετε σήμερα κιόλας

Keywords
Τυχαία Θέματα