Αν φοράτε lip gloss ακόμη και το Χειμώνα τότε πρέπει να δείτε τα ωραιότερα ever

Toκαλοκαίρι στο νεσεσέρ σας υπάρχουν συγκεκριμένα προϊόντα μακιγιάζ που αναδεικνύουν την μαυρισμένη σας επιδερμίδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το highlighter είναι το σημαντικότερο όπως και οι ενυδατικές κρέμες με χρώμα και υψηλό δείκτη προστασίας. Εκείνο όμως που δε λείπει ποτέ είναι το λιπ γκλος αφού η λάμψη στα χείλη είναι το βασικό ζητούμενο.

Όσο η θερμοκρασία κατεβαίνει επιστρέφει η πούδρα, το φον ντε τεν και η ματ υφή στα χείλη. Όχι δεν είναι κανόνας αλλά συνήθεια, αφού κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού η διάθεση σας είναι

καλύτερη και θέλετε να λάμπετε ολόκληρη καθημερινά. Επίσης είναι και οι διακοπές που σας κάνουν να νοιώθετε πιο ανέμελες και το μόνο που θέλετε είναι να φοράτε απαλές φόρμουλες. ενώ το χειμώνα επιστρέφετε στο πρόγραμμα σας, το γραφείο ενώ στις βραδινές σας εξόδους επιτρέπεται και επιβάλλεται το μακιγιάζ να είναι πιο bold και ¨δυνατό”.

Παρ’ όλα αυτά και ειδικά όσο αφορά τα χείλη υπάρχει κι εκείνες που συνεχίζουν να θέλουν λάμψη και έξτρα ενυδάτωση και αυτό σημαίνει πως συνεχίζει να φορά lip gloss σε παστέλ ή nude τόνους αλλά και πιο έντονους ή σκούρους. Τα περισσότερα προϊόντα άλλωστε έχουν στη σύνθεση τους πλούσια ενυδατικά συστατικά που κρατούν τα χείλη απαλά χωρίς να τα ξηραίνει.

Επίσης ταιριάζει σχεδόν με όλα τα make up looks και ειδικά τα γιορτινά που οι λάμψεις απλώνονται σε όλο το πρόσωπο.

Εμείς σας αποκαλύπτουμε τα αγαπημένα μας lip gloss εκείνα που μπορείτε να χρησιμοποιείτε καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Εσείς, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε το αγαπημένο σας.

Fenty Beauty Gloss Bomb Universal Lip Luminizer

Korres Morello Voluminous Lip Gloss

Lancome Juicy Tubes Lip Gloss

Dior Addict Lip Maximizer Plumping Gloss

Laura Mercier Lip Glace Lip Gloss

Shiseido LaquerInk Lip Shine

YSL Glossy Stain

Erre Due Vinyl Lip Lacquer

Clinique Pop Splash Lip Gloss

Κεντρική photo: James Devaney/Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε ακόμη:

H Bella Hadid αποδεικνύει πως επιτρέπεται να είστε glam σε όλες τις εμφανίσεις σας

Το μαύρο χρώμα στο μανικιούρ αποκτά ένα παιχνιδιάρικο twist που το κάνει ακόμη πιο ξεχωριστό

Keywords
Τυχαία Θέματα