Το hairstyle της Φαίης συνδυάζει τις δύο top τάσεις της σεζόν και είναι ότι πιο σοφιστικέ έχετε δει μέχρι τώρα!

Ανανεωμένη, μαυρισμένη και έτοιμη για νέες περιπέτειες στο “Πρωινό”  επέστρεψε η Φαίη μας. Λίγες μόνο μέρες πριν από την έναρξη της εκπομπής πραγματοποίησε την επίσημη φωτογράφηση ενόψει της νέας σεζόν. Τα μαλλιά της επιμελήθηκε ο Στέφανος Βασιλάκης ο οποίος επέλεξε να δημιουργήσει μία (ή πιο συγκεκριμένα δύο) από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν που είναι η χαμηλή πλεξούδα-αλογοουρά. 

Ο haisrtylist έπλεξε τα μαλλιά της Φαίης με έναν ιδιαίτερο τρόπο που θα σας εμπνεύσει. Τα μάζεψε χαμηλά δημιουργώντας ένα V στη βάση και τα στερέωσε με ένα διάφανο λαστιχάκι. Στη συνέχεια

τα έπλεξε δύο μόνο φορές μόνο στερεώνοντας το τέλος της πλεξούδας και πάλι ενώ άφησε την άκρη ελεύθερη ώστε να καταλήξει το χτένισμα σε αλογοουρά. 

Εμπνευσμένο, chic και κατάλληλο για όλες τις ώρες της ημέρας το χτένισμα της Φαίης είναι ότι πιο chic μπορείτε να υιοθετήσετε το φετινό φθινόπωρο. Είναι κατάλληλο για μεσαίου μήκους μαλλιά αλλά και μακριά ενώ δείχνει υπέροχο σε όλες τις αποχρώσεις μαλλιών.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Faysbook.gr (@faysbookgr) στις 1 Σεπ, 2019 στις 5:51 πμ PDT

Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε προϊόντα styling παρά μόνο μικρή ποσότητα hairspray αν θέλετε να τιθασεύεστε τα baby hair. Τα χαμηλά, πιασμένα μαλλιά είναι μια τάση που θα βρεθεί στο προσκήνιο τους επόμενους μήνες. Την είδαμε στις πασαρέλες και την λατρέψαμε με την πρώτη ματιά.

Ο συνδυασμός όμως πλεξούδας με αλογοουρά της Φαίης είναι ότι πιο κομψό και σοφιστικέ και στην ουσία συνδυάζει δύο τάσεις μαζί. Δεν έχετε παρά να την αντιγράψετε σήμερα κιόλας.

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε τα κουρέματα που θα συζητηθούν πολύ τους επόμενους μήνες

Kendall Jenner και Heidi Klum έβαψαν τα νύχια τους με την πλέον κλασική απόχρωση που πρέπει να αντιγράψετε

Keywords
Τυχαία Θέματα