5 τροφές που θα σου δώσουν ενέργεια χωρίς να σε γεμίσουν περιττές θερμίδες!

Νιώθεις το τελευταίο διάστημα και ειδικότερα μετά τις καλοκαιρινές σου διακοπές κουρασμένη και χωρίς την παραμικρή ενέργεια; Ξυπνάς και δε θες με τίποτα να σηκωθείς από το κρεβάτι σου για να πας στη δουλειά σου; Λες όχι σε κάθε πρόταση που σου κάνουν οι φίλοι σου για να βγείτε; Παραμελείς συνεχώς το σύντροφό σου;

Κανένα πρόβλημα! Εμείς είμαστε εδώ για να βάλουμε τέλος σε όλα τα παραπάνω. Τι κάναμε; Ψάξαμε και σου βρήκαμε τις πέντε τροφές που θα σου δώσουν απίστευτη ενέργεια και το καλύτερο δεν θα σε γεμίσουν με περιττές θερμίδες

– Ναι, δεν φαντάζεσαι πόσο γρήγορα θα έρθει η στιγμή που θα φορέσεις το μαγιό σου και θα βγεις στην παραλία για να κάνεις την πρώτη σου βουτιά.

Καρύδια: Περιέχουν ωμέγα-3 και α-λινολενικό οξύ, δύο στοιχεία που αντιμετωπίζουν δραστικά τα συμπτώματα της κόπωσης.

Μέλι: Μια τροφή πλούσια σε υδατάνθρακες και αντιοξειδωτικά συστατικά -ναι, θα δώσει γερή ώθηση στο μυαλό και στο σώμα σου.

Κόκκινες πιπεριές: Καταπολεμούν το στρες και περιέχουν βιταμίνη C που θωρακίζει τον οργανισμό και αυξάνει καταλυτικά τα επίπεδα της ενέργειας.

Πράσινο τσάι: Η καφεΐνη που περιέχει «ξυπνάει» τον οργανισμό και η L-θεανίνη του θα σου δώσει μια ανεβασμένη διάθεση.

Φασόλια: Χορταίνουν και δίνουν την ενέργεια που χρειάζεσαι.

Τι λες; Θα δώσεις πρωταγωνιστικό ρόλο στις παραπάνω τροφές στην καθημερινή σου διατροφή; Εμείς πάντως σου λέμε ένα μεγάλο ΝΑΙ γιατί το έχουμε ήδη κάνει και τα αποτελέσματα είναι κάτι παραπάνω από θεαματικά.

Μην χάνεις λοιπόν κι άλλο χρόνο. Πήγαινε στο σούπερ μάρκετ και γέμισε το καλάθι σου με τις προτάσεις μας. Σίγουρα θα μας ευχαριστήσεις μετά, όταν θα αρχίσεις να βλέπεις τα πρώτα σημάδια βελτίωσης.

Μια ματιά ακόμα στα παρακάτω τέλεια θέματα:

Γιατί κόλλησε η ζυγαριά; Αυτοί είναι οι σημαντικότεροι λόγοι!

4 τιπς για να ξεκολλήσει η ζυγαριά και να χάσεις επιτέλους τα επιπλέον κιλά!

Αποκάλυψη τώρα! Αυτά είναι τα μυστικά της Rihanna για ένα υπέροχο κορμί!

8 fitness μυστικά από τα αγγελάκια της Victoria’s Secret!

Keywords
Τυχαία Θέματα