Το hairstyle στο σόου του Valentino σκεφτόμαστε να το αντιγράψουμε σύντομα!

Χθες, η εβδομάδα ανδρικής Μόδας στο Παρίσι  ξεκίνησε με το show του οίκου Valentino. Όχι, δεν θα σας αποκαλύψουμε τις τάσεις μιας και αυτό είναι το αντικείμενο μας. Θα σχολιάσουμε όμως το hairstyle των αγοριών που περπάτησαν στην πασαρέλα και μας άφησε άφωνες. Πρόκειται για ένα από τα πιο ρομαντικά looks των τελευταίων σεζόν που θα σας ξετρελάνει.

Στα παρασκήνια βρέθηκε ο θρυλικός hairstylist Guido Palau

ο οποίος είναι υπεύθυνος για τις μεγαλύτερες τάσεις στα μαλλιά που βλέπουμε τα τελευταία χρόνια στις Εβδομάδες Μόδας. 

Ο Palau λοιπόν είχε για άλλη μια φορά, μια απίθανη ιδέα-έμπνευση. Στόλισε τα μαλλιά των μοντέλων με άνθη κερασιάς. Για την ακρίβεια χτένισε τα μαλλιά τους με sleek χωρίστρα στο πλάι και τοποθέτησα μικρά φύλλα από άνθη κερασιάς που έχουν απίθανο χρώμα και υποθέτουμε και άρωμα επίσης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Valentino (@maisonvalentino) στις 16 Ιαν, 2020 στις 8:56 πμ PST

Όπως καταλαβαίνετε οι φωτογραφίες τους έκαναν το γύρω του διαδικτύου μιας και είναι από τις σπάνιες φορές που βλέπουμε στολισμένα τα μαλλιά ανδρών με λουλούδια. Φυσικά το έχουμε δει άπειρες φορές σε γυναικεία fashion shows αλλά και σε celebrities. Είναι πλέον εμβληματικό το μπουκέτο από τριαντάφυλλα στα μαλλιά της Emma Stone. Σε άνδρες όμως δε θυμόμαστε κάτι αντίστοιχο. 

Ο Palau θεωρεί πως και οι άνδρες έχουν δικαίωμα στα hair accesories. Και το συγκεκριμένο είναι διακριτικό και πανέμορφο. Η αλήθεια είναι πως υπάρχει μια μεγάλη beauty τάση τον τελευταίο καιρό στο Hollywwod αφού όλο και περισσότεροι stars εμφανίζονται με απίθανα nail καθώς και make up looks. O Harry Styles, για παράδειγμα, είναι από τους πρωτοπόρους αφού αγαπάει πολύ τα nail arts και φροντίζει να αποκτά τα πιο ιδιαίτερα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Valentino (@maisonvalentino) στις 16 Ιαν, 2020 στις 5:27 πμ PST

Τα άνθη στα μαλλιά συνδυάστηκαν με κομψά κοστούμια και taxedo αλλά και με τις ίδιες αποχρώσεις στις γραβάτες.

Κι επειδή το πιθανότερο είναι να μην πείσετε τον αγαπημένο σας να υιοθετήσει το συγκεκριμένο hairstyle εμείς προτείνουμε να το αντιγράψετε εσείς τόσο αν έχετε μακριά μαλλιά όσο και αν τα έχετε κόψει σε bob ή pixie.

Διαβάστε ακόμη:

Οι αφέλειες είναι το νέο… αξεσουάρ μαλλιών και σας έχουμε τις ωραιότερες

Αν έχετε ραντεβού με τη μανικιουρίστ σας αρκεί να ρίξετε μια ματιά στον λογαριασμό της Betina Goldstein

Keywords
Τυχαία Θέματα