9 τρόποι για να φορέσεις την πιο ανερχόμενη τάση του 2020 που είναι το καφέ χρώμα!

Το 2019 κυριάρχησε στις γκαρνταρόμπες μας το μπεζ χρώμα και όλες οι αποχρώσεις του. Φέτος τη σκυτάλη παίρνει το καφέ, που είναι ένα χρώμα που ήδη έχουν λατρέψει fashionistas, celebrities και σχεδιαστές μόδας. Θα το συναντήσεις σε κάθε του απόχρωση και υπάρχουν πολλοί τρόποι για να το φορέσεις στην καθημερινότητά σου.

#1. H Olivia Culpo ταιριάζει φανταστικά το μπεζ καρό blazer της με ένα καφέ ζιβάγκο και κλέβει όλα τα βλέμματα πάνω της.

#2. Το έντονο καφέ

που έχει μέσα και λίγο σκούρο πορτοκαλί είναι επίσης τάση και μας αρέσει όταν συνδυάζεται ακόμα και με μαύρα ρούχα.

#3. Πολλές fashionistas ποντάρουν στη δύναμη της καμπαρντίνας και την επιλέγουν φέτος σε καφέ χρώμα.

#4. Δοκίμασε να υιοθετήσεις ταυτόχρονα την τάση one-color που μας προτείνει να φοράμε από την κορυφή ως τα νύχια την ίδια απόχρωση.

#5. Οι βερμούδες επιστρέφουν στη μόδα και το καφέ είναι ένα χρώμα που τους ταιριάζει και θα το φορέσεις πολύ και την ερχόμενη άνοιξη.

#6. Συνδύασε διαφορετικούς τόνους του καφέ μεταξύ τους και δημιούργησε μοναδικά σύνολα για πρωινές ή βραδινές εμφανίσεις.

#7. Τα καφέ δερμάτινα παντελόνια ή οι φούστες δείχνουν φανταστικά πάνω μας και μας αρέσει όταν τα ταιριάζουμε με λευκά πουκάμισα, για να δημιουργείται η τέλεια αντίθεση.

#8. Ένα ζευγάρι slouch boots σε καφέ χρώμα θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε κάθε σου εμφάνιση μέσα στον χειμώνα του 2020.

#9. Το καφέ teddy coat αλλά και τα καφέ μάλλινα παλτό είναι ακόμα μια τάση που ανυπομονούμε να υιοθετήσουμε αυτή τη χειμερινή σεζόν! Ολοκλήρωσε το look σου με καφέ αξεσουάρ και είσαι έτοιμη!

Διαβάστε ακόμα: Quilting: Αυτή η νέα μεγάλη τάση στα casual jackets αλλά και στα ρούχα μας- Δες πώς τη φοράνε οι πιο στιλάτες fashionistas

H Victoria Beckham κυκλοφόρησε νέα σειρά με πλεκτές γόβες και έχουν γίνει viral!- Κυκλοφορούν σε 3 αποχρώσεις και θα τις λατρέψεις

Η oversized τσάντα επιστρέφει στη μόδα: Δες 5 τρόπους για να την κρατήσεις!

Keywords
Τυχαία Θέματα