Το hair look της Ashley Graham έρχεται κατευθείαν από τα 80’s

To super model και πολύ φίλη μας, Ashley Graham συνεχίζει τις ωραιότατες εμφανίσεις και φωτογραφήσεις της. Είναι ένα από τα plus-size μοντέλα που έχoυν κάνει καριέρα τα τελευταία χρόνια αποδεικνύοντας ότι η αληθινή ομορφιά δεν έχει να κάνει με το βάρος. Η Graham είναι ούτως ή άλλως εντυπωσιακή με ένα τέλειο παράλληλα πρόσωπο που γράφει τέλεια στον φακό.

Οι μετοχές της στο χώρο της μόδας έχουν ανέβει πολύ τον τελευταίο καιρό και το 31χρονο μοντέλο κάνει τέλειες εμφανίσεις που μας κάνουν να ζηλεύουμε. Όλο και περισσότερες

εταιρείες την θέλουν στο δυναμικό τους και η τελευταία της μάλιστα συνεργασία με γνωστό fashion brand ήταν άκρως εντυπωσιακή. Με denim ρούχα και λευκό t shirt έφερε την άνοιξη υπενθυμίζοντας παράλληλα ότι οι καμπύλες είναι γοητευτικές και θηλυκές.

Εκείνο όμως που μας εντυπωσίασε ακόμη περισσότερο ήταν το hairstyle στην τελευταία καμπάνια όπου και πρωταγωνιστεί. Αφήνοντας για λίγο τα υπέροχα, ίσια και γυαλιστερά μαλλιά της καθώς και τους κυματισμούς υιοθέτησε ένα curly hair look που θυμίζει έντονα τη δοξασμένη δεκαετία του ’80. Πρόκειται για ένα χτένισμα που αποθεώθηκε στα 80’s. Μαλλιά με όγκο και με σφιχτές μπούκλες που πολύ μας αρέσουν και ακόμη περισσότερο της ταιριάζουν.

Είναι ένα look κατάλληλο για γυναίκες με σπαστά μαλλιά αφού μπορούν να το πετύχουν μόνες στο σπίτι εύκολα και γρήγορα. Αρκεί να απλώσετε σε νωπά μαλλιά αφρό χτενίσματος και να τα στεγνώσετε με το πιστολάκι αφού προηγουμένως έχετε τοποθετήσει το ειδικό εξάρτημα κατάλληλο για μπούκλες. Αυτό που οι κομμωτές λένε μεταξύ τους “φυσούνα”.

Παράλληλα αν τα μαλλιά είναι ίσια θα χρειαστείτε το ειδικό σίδερο για μπούκλες. Και στις δύο περιπτώσεις μην ξεχάσετε να απλώσετε προϊόν που προστατεύει την τρίχα από τη θερμότητα και στο τέλος να φιξάρετε το χτένισμα με σπρέι ή κρέμα κατάλληλη για μπούκλες πάντα

Είναι ιδανικό look για την άνοιξη αφού χαρίζει ένα ανέμελο ύφος που ταιριάζει με τη διάθεση σας.

Διαβάστε ακόμη:

H Apivita έγινε 40 χρόνων και συνεχίζει να υμνεί τη δύναμη της φύσης

Το mani του weekend είναι ότι πιο χρωματιστό και χαρούμενο έχετε κάνει τη φετινή σεζόν

Keywords
Τυχαία Θέματα