Παίκτης του Survivor αποκαλύπτει: “Γράφτηκε ότι είμαι εθνικιστής, αλλά…”

Συνέντευξη στο στο περιοδικό “7 ΜΕΡΕΣ tv” και την Εύη Βαλή παραχώρησε ο Σπύρος Μαργαρίτης, ο οποίος έγινε γνωστός μέσω της συμμετοχής του στο Survivor.

Μπορεί να αποχώρησε πολύ γρήγορα από το παιχνίδι λόγω του τραυματισμού του, όμως έχει σχολιαστεί ιδιαίτερα στα sites και τα social media. Στη συνέντευξη του, μεταξύ άλλων απάντσε στον χαρακτηρισμό “εθνικιστής” που του δόθηκε τονίζοντας πως είναι πατριώτης!

Συγκεκριμένα,

ανέφερε: “Γράφτηκαν διάφορα που δεν ισχύουν. Διάβασα ότι επειδή υπηρέτησα σε ένα πολύ ειδικό σώμα, των ειδικών δυνάμεων, ότι είμαι εθνικιστής και πως υπήρξε ένα συμβάν μεταξύ εμού και των Τούρκων παικτών, στο οποίο συνεπλάκησα μαζί τους και γι’ αυτό και αποχώρησα. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει σε καμία περίπτωση.

Μπορεί να υπηρέτησα και να υπήρξα εκπαιδευτής στο συγκεκριμένο σώμα, είμαι πατριώτης, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είμαι εθνικιστής με αυτή τη έννοια. Υπάρχει ωστόσο ακόμα μία λάθος πληροφορία. Γράφτηκε πως είμαι προπονητής MMA. Δεν ισχύει. Έχω προπονηθεί σε αυτό το άθλημα, αλλά δεν είμαι προπονητής. Το άθλημά μου είναι το γαλλικό μποξ (Savate Boxe)”.

Διαβάστε ακόμη:

Η πρώτη έξοδος της Khloe Kardashian μετά τον χωρισμό, τα αρνητικά σχόλια και η στήριξη της Kim!

Keywords
Τυχαία Θέματα