Τα μυστικά των make up artists για σωστή εφαρμογή της σκιάς ματιών

Το νεσεσέρ σας είναι γεμάτο σκιές ματιών ή παλέτες. Τώρα, πότε ακριβώς τις χρησιμοποιείτε δεν γνωρίζουμε γιατί αυτό που βλέπουμε είναι μια στρώση μάσκαρα και τέλος. Υπάρχει μια φοβία με το συγκεκριμένο προϊόν μακιγιάζ αφού οι περισσότερες πιστεύετε ότι πρέπει να είστε η Pat McGrath τουλάχιστον για να απλώσετε τη σκιά σωστά. Οι make up artists λοιπόν μας ενημερώνουν ότι είναι πιο εύκολο απ’ ότι πιστεύετε. Εντάξει, δεν θα δημιουργήσετε το look που βλέπετε στα shows αλλά θα είναι αξιοπρεπές και ωραιότατο.

Αυτό

που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τις συμβουλές των ειδικών και να αποφύγετε κάποια συγκεκριμένα, σημαντικά λάθη.

Ξεκινήστε με τ’ απλά: Αν συνηθίζετε να βλέπετε tutorial σταματήσετε τώρα αμέσως. Το μόνο που σας δημιουργούν είναι εκνευρισμό αφού παρακολουθείτε μια κοπέλα να χρησιμοποιεί 135 προϊόντα πριν απλώσει τη σκιά ενώ εσείς αυτό που θέλετε είναι να την εφαρμόσετε με τα δάχτυλα και να βγείτε. Και με αυτό ακριβώς θα ξεκινήσετε. Με προϊόντα που απλώνονται εύκολα χωρίς να χρειαστεί η χρήση πινέλου. Αφού το καταφέρετε και το συνηθίσετε τότε θα περάσετε και στο επόμενο στάδιο.

Μην απλώνετε αμέσως σκιά σε μορφή σκόνης: Ξεκινήστε με μια σκιά σε μορφή μολυβιού ως βάση την οποία θα απλώσετε καλά με ένα πινέλο. Στη συνέχεια μπορείτε να εφαρμόσετε τη σκιά σας.

Επιλέξτε nude αποχρώσεις: Αρχικά απλώστε μια σκιά σε πολύ απαλή καφέ ή nude απόχρωση σε όλο το πάνω βλέφαρο και την εσωτερική γωνία του ματιού. Το βλέμμα θα λάμψει αμέσως. Όποια απόχρωση κι αν εφαρμόσετε στη συνέχεια θα είναι απλά για περισσότερη ένταση.

Λεπτά στρώματα: Αμέσως μετά την nude απόχρωση σκιάς τα στρώματα των προϊόντων θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα λεπτά ώστε να μην βαρύνει το βλέμμα. Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε shimmer ή μεταλλικές αποχρώσεις τις απλώνετε μόνο στο κέντρο του βλεφάρου και μια υποψία στην εσωτερική γωνία του ματιού.

Μην χρησιμοποιείτε κονσίλερ αντί για primer: Πρόκειται για δύο εντελώς διαφορετικά προϊόντα και το καθένα έχει το σκοπό του. Αν δεν έχετε primer για την περιοχή των ματιών χρησιμοποιείστε αδιάβροχη σκιά σε μορφή stick. Aπλώστε την και στη συνέχεια κάντε blend με ένα πινέλο. Για να παραμείνει στη θέση της απλώστε την ίδια απόχρωση σκιάς σε σκόνη.

Διαβάστε ακόμη:

Τα μυστικά που πρέπει να μάθετε αν θέλετε να αποκτήσετε το glass skin εφέ

Το weekend θα υιοθετήσετε ένα από τα δύο ωραιότερα make up looks των Brit Awards

Keywords
Τυχαία Θέματα