Το φον ντε τεν που καλύπτει τις ατέλειες και φροντίζει την επιδερμίδα όπως ένας ορός είναι το προϊόν που χρειάζεστε

Το φον ντε τεν είναι η βάση του μακιγιάζ. Το γνωρίζετε και αυτός είναι ο λόγος που το επιλέγετε με προσοχή. Τα τελευταία χρόνια όμως έχετε περισσότερες απαιτήσεις από το προϊόν που χρησιμοποιείτε. Θέλετε μεν να καλύπτει ατέλειες, να χαρίζει λάμψη, ενυδάτωση και βελούδινο φινίρισμα.

Και όλα αυτά μέχρι να δημιουργηθεί το Intensive Skin Serum Foundation της Bobbi Brown. Η διάσημη make up artist γνωρίζει όσο κανείς άλλος της ανάγκες της καθημερινής γυναίκας και

αυτός είναι ο λόγος που δημιούργησε μια φόρμουλα που λειτουργεί ως φον ντε τεν και ορός μαζί. Χάρη στη μοναδική του σύνθεση που αποτελείται από  εκχυλίσματα Lychee, Πράσινου Μήλου και βοτάνων THM και ενισχύεται με τα Cordyceps και Artemia, αυτό το πολύτιμο serum αιχμαλωτίζει τη ζωντάνια του Ενεργού Συμπλέγματος της επιδερμίδας.

Και τώρα έρχεται με μία ακόμη καινοτομία. Το αγαπημένο μας Intensive Skin Serum Foundation τώρα διαθέτει απλικατέρ με αντλία έτσι ώστε να παίρνετε πάντα τη τέλεια δόση λάμψης, ενυδάτωσης και UV προστασίας αντιγήρανσης.

Ο υψηλός δείκτης SPF που επίσης περιέχει βοηθά στην προστασία του κολλαγόνου από τις βλαβερές ακτίνες UV, ενώ η σταθερή διαφύλαξη της ενυδάτωσης βελτιώνει την επιδερμίδα, βοηθώντας τη να είναι πιο ζωηρή και λαμπερή.

Η νέα, εύχρηστη αντλία “συμμαχεί” με την αυθεντική φόρμουλα και μαζί χαρίζουν στην επιδερμίδα στιγμιαία ενυδάτωση και ομοιόμορφο αποτέλεσμα, αφήνοντάς τη λαμπερή και πιο όμορφη από ποτέ.

Αποχρώσεις και υποτόνος: Καθώς το χρώμα της επιδερμίδας σας οφείλει να συμβαδίζει με τους υποτόνους της, οι αποχρώσεις foundation της Bobbi Brown είναι φτιαγμένες με την ιδανική αναλογία χρωστικών που εξισορροπούν τον τόνο της επιδερμίδας, αποτυπώνοντας πιστά τη φυσική όψη της με ένα πολυδιάστατο φινίρισμα και μια απαλή λάμψη.

Οι αποχρώσεις του Intensive Skin Serum Foundation είναι: Alabaster, Natural Tan, Porcelain, Warm Natural, Warm Porcelain, Honey, Ivory     Warm Honey, Warm Ivory, Golden, Cool Ivory, Warm Almond, Sand, Almond, Cool Sand  Warm Walnut, Warm Sand, Walnut, Beige, Chestnut, Warm Beige, Espresso, Natural.

Διαβάστε ακόμη:

Rihanna, Kendall Jenner και Charlize Theron επιλέγουν το ίδιο χρώμα στο μανικιούρ αποδεικνύοντας πως είναι huge trend

Κολοκύθα: Τέλεια για το Halloween και για το δέρμα σας

Keywords
Τυχαία Θέματα