Burgundy: Η απόχρωση στα χείλη που καλωσορίζει το Φθινόπωρο όπως του πρέπει

Τις τάσεις στο μακιγιάζ τις γνωρίζετε. Και ειδικά όσες αφορούν στα χείλη. Ναι, το μαύρο είναι και πάλι εδώ αλλά είναι εξεζητημένο, ιδιαίτερο και κατάλληλο για συγκεκριμένες περιστάσεις. Το κόκκινο επανέρχεται δυναμικά ενώ τα nude έχουν την τιμητική τους.

Υπάρχει όμως και μία απόχρωση που μόλις τη φοράτε στα χείλη σημαίνει πως το φθινόπωρο είναι εδώ. Πρόκειται για το κόκκινο τς Βουργουνδίας. Το σκούρο που θυμίζει το αγαπημένο σας κρασί. Βαθύ, γοητευτικό και sexy κολακεύει σχεδόν όλους τους τόνους

επιδερμίδας. Επίσης, ανάλογα με τα χρώματα που θα επιλέξετε στο υπόλοιπο μακιγιάζ μπορείτε να δημιουργήσετε διαφορετικό look.

Φυσικά μπορείτε να το συνδυάσετε με τα ίδια σκούρα χρώματα στα μάτια αλλά και με χρυσό που είναι ότι ωραιότερο για τις βραδινές σας εμφανίσεις. Το μαύρο eyeliner είναι επίσης μια υπέροχη ιδέα όπως και το nude eye look.

Οι make up artists επιμένουν πως πρέπει να χρησιμοποιήσετε μολύβι χειλιών στην ίδια ακριβώς απόχρωση με το κραγιόν. Το κόκκινο της Βουργουνδίας είναι δυνατό και έντονο και θα πρέπει να εφαρμοσθεί τέλεια στα χείλη διαφορετικά το αποτέλεσμα θα είναι απογοητευτικό.

Παράλληλα τα χείλη σας θα πρέπει να είναι σε άψογη κατάσταση που σημαίνει πως πρέπει να είναι πλούσια ενδατωμένα, λεία και απαλά. Κάθε φορά λοιπόν που θέλετε να απλώσετε το συγκεκριμένο κραγιόν επιβάλλεται να κάνετε απολέπιση. Κάθε φορά. Θα χρειαστείτε 2-3 λεπτά μόνο. 

Εμείς βρήκαμε τα ωραιότερα. Εσείς απλά θα επιλέξετε εκείνο που θα πάρει την πρώτη θέση στο νεσεσέρ σας.

MAC Cremesheen Lipstick, Hangup

Nars Lipstick, Fast Ride

Clinique Almost Lipstick, Black Honey

Maybelline New York Super Stay Matte Ink Lip Color, Voyager

Estee Lauder Pure Color Love Liptick, No 120 Rose Xcess

Κεντρική photo: Peter White/Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε πως θα αποκτήσετε πλούσια φρύδια χρησιμοποιώντας aloe vera (video)

H Gigi Hadid είναι το νέο πρόσωπο του φθινοπωρινού σας αρώματος

Keywords
Τυχαία Θέματα