Το φλοράλ φόρεμα της Φαίης που το είδαν πάνω από 122.000 χρήστες μέσα σε λίγα λεπτά!

Eίναι γεγονός πως την άνοιξη λατρεύουμε τα φλοράλ σχέδια και εδικά φέτος που οι πιο γνωστοί σχεδιαστές σε όλο τον κόσμο τα λάνσαραν στις επιδείξεις τους σε μεγάλη αναλογία.

Η Φαίη μας παρακολουθεί τις τάσεις και της αρέσει να βάζει χρώμα στις εμφανίσεις της, ειδικά τους πιο ζεστούς μήνες του χρόνου. Πριν λίγες μέρες η Φαίη μας φόρεσε ένα υπέροχο φλοράλ φόρεμα και κατάφερε να εντυπωσιάσει το instagram καθώς το συγκεκριμένο post είδαν μέσα σε λίγα λεπτά πάνω από 122.000 διαδικτυακοί της φίλοι.

Η Φαίη φόρεσε το φλοράλ φόρεμά της με μαύρη δερμάτινη ζώνη και μαύρες cow boots. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με γυαλιά ηλίου και μια messy πλεξούδα στα μαλλιά της.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Κορίτσια μου κάντε like και κερδίστε το φόρεμα @accessfashiongr ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fay Skorda (@fayskorda) στις 6 Μάρ, 2019 στις 5:03 πμ PST

Τι πρέπει να ξέρεις για το floral trend της φετινής σεζόν!

#1. Τα μεγάλα φλοράλ σχέδια είναι τέλεια για πρωινά looks, ενώ τα tiny florals είναι ιδανικά και για βραδινές τουαλέτες και εμφανίσεις.

#2. Μπορείς να βρεις φλοράλ φορέματα και μπλούζες σε πάρα πολλά καταστήματα αλλά και φλοράλ bomber jackets και παλτό αν ψάχνεις για κάτι διαφορετικό.

#3. Η Φαίη μας συνδύασε πριν λίγες ημέρες ένα αμάνικο φλοράλ φόρεμα με λευκό t-shirt από μέσα, ένας συνδυασμός που επίσης μας αρέσει πολύ.

Διαβάστε ακόμα: 12 ολοκαίνουριες τάσεις που πρέπει να ξέρεις αυτή τη σεζόν!

Keywords